promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nagy bejelentést tett a TV2
Borítókép:  TV2
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Új török sorozattal jelentkezik a TV2 október 5-től hétköznap délutánonként. A bosszú csapdájában című dráma két gyűlölködő családról szól.

A Remények földjéhez hasonlóan az új széria is a vidéki Törökországon játszódik, amelynek hagyományai, kultúrája a mai napig elüt a modern nagyvárosi élettől.

Miran szülei halálát akarja megbosszulni és tervét bármi áron véghez viszi, erre nevelte a nagyanyja. Elcsábítja a szépséges Reyyant, aki mit sem sejt a sötét múltról, Miran azonban úgy tudja: a lány apja ölte meg a szüleit. Miután feleségül veszi Reyyant, elhagyja őt, ami nagy szégyennek számít Törökországban, főleg vidéken. Az elszánt férfi egy dologgal nem számol: hogy beleszeret a lányba, és kételkedni kezd a nagyanyjában.

Eddig több mint száz ország nézői követték figyelemmel a szerelmesek történetét, október 5-től a magyar tévénézők is megismerkedhetnek az izgalmas, fordulatokban gazdag sorozattal.

A török sorozat szereplőit csupa népszerű magyar színész szólaltja meg: Hám Bertalan, Kereki Anna, Farkasinszky Edit, Holl Nándor, Bencze Ilona, Fehér Tibor, Dányi Krisztián, Kiss Erika, Laurinyecz Réka, Moser Károly, Barbinek Péter, Sallai Nóra, Laudon Andrea, Zsurzs Kati és Huszárik Kata.

A bosszú csapdájában minden hétköznap 16.45-kor, a Kegyetlen város és a Remények földje között lesz látható a TV2-n.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás