promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Majkát is megviselte ez az időszak, de legalább lesz Raktárkoncertjük
Borítókép:  Majka offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Majka szerint olyan ez az egész, mintha elvettek volna egy egész évet az életükből.

Ahogyan azt már a legtöbb zenerajongó tudja, elindultak a Raktárkoncertek, és szeptember 21-étől folyamatosan töltik fel a zenekarok és előadók egyedi fellépéseit. A felvételek az Antenna Hungária mindiGO TV alkalmazásában érhetőek el, a megtekintéshez csak egy ingyenes regisztrációra van szükségetek.

Anno Majka és Curtis nem volt rajta a listán, de eldőlt, hogy bizony nekik is lesz Raktárkoncertjük. Igazából meglepő is lett volna, ha nem. A fellépés előkészületeibe már bele is lehet kukucskálni.

Majkáéknak volt idén egy nagyobb stadionkoncertjük Debrecenben, de ez az időszak azért őket is megfogja rendesen, mivel rengeteg fellépés esik ki.

„Eléggé felemás volt ez a nyár – vagy inkább semmilyen. Mintha elvettek volna egy évet az életünkből. Legalábbis mi így éreztük. A fiatalok azért, mert nem voltak koncertek, az idősebbek azért, mert nem volt semmilyen kikapcsolódási lehetőség, a legidősebbek pedig azért, mert féltek”

- nyilatkozta a Blikknek Majka, aki jelenleg a családjával próbál minél több időt eltölteni.

Közben érdemes figyelgetni a Raktárkoncert hivatalos oldalát, mert Majka és Curtis koncertje is hamarosan elérhetővé válik. A fellépéseket november végéig folyamatosan töltik fel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás