Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Csajos újdonságok: megjelent Kollányi Zsuzsi és Zséda legújabb dala

Csajos újdonságok: megjelent Kollányi Zsuzsi és Zséda legújabb dala

Zene, Film & Kultúra

Csajos újdonságok: megjelent Kollányi Zsuzsi és Zséda legújabb dala

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 12:20

Kollányi Zsuzsi most főleg a szülőkhöz írta legújabb szerzeményét, míg Zséda visszamegy a nyolcvanas évekbe.

Kollányi Zsuzsi – Gyermek

Begördült Magyarország egyik legkedveltebb női hangja, Kollányi Zsuzsi friss szerzeménye. Az énekesnő nem olyan rég adott életet harmadik kisfiának, ami inspirálta a dal megszületésében.

„A >>Gyermek<< arról az érzésről szól, amit valóban csak azok értenek, akik már szülők. Arról a szeretetről, világnézetet megváltoztató összetartozásról és csodáról, amit egy kisgyerek jelent a szülő számára. A gyermekek fantasztikusak és bár szülőnek lenni a legnagyobb kihívás egy életben, főleg ha az ember jól akarja csinálni, ez egy olyan dolog, ami valóban értelmet tud adni egy emberi életnek. Most, hogy a harmadik kisfiamnak adhattam életet, szerettem volna egy olyan újdonsággal kedveskedni a szülőtársaimnak, ami értünk, rólunk szól, a családokról. Bízom benne, hogy sok szívhez eltalál. Nekem Bálint, Bence és Bogdán adott ihletet, remélem, mindenki a saját gyermekére tudja értelmezni”

- mesélte Zsuzsi dalról.

Zséda – Csak a szívemet dobom eléd

Zséda visszament a nyolcvanas évekbe, és Vikidál Gyula klasszikusának, a >>Csak a szívemet dobom eléd<< vadonatúj, elektro-popos újragondolásával célozza meg a slágerlistákat.

„Régi tervem volt ezt a dalt elénekelni. Végre eljött az ideje, mert most tudtam azt a magabiztosságot, azt a kirobbanó energiát beletenni, ami igazán életre kelti. Vikidál Gyula régi kedvencem, óriási hang, nagy formátumú énekes, és boldog vagyok, hogy meghallgatta és tetszik neki ez az új változat! Imádtam csinálni, mert hatalmas ívet lehet a dalban bejárni, sok lehetőség van benne egy énekes számára. A rockos, energikus verzéktől, a szenvedélyes, musical-es, drámai végkifejletig. Presser Gábor és Sztevanovity Dusán szerzeményei mindig nagy hatással voltak rám!”

- mondta buzgón az énekesnő.

A trackhez egy klip is készült, amiben Zséda beleülhetett az ikonikus DeLoreanbe, hogy visszamehessen a múltba.

„Amikor a klip rendezője, Indián előállt az ötlettel, hogy egy DeLorean-al forgassunk, csak úgy tódultak elő a gyerekkori emlékek. Mert ki ne játszott volna el a gondolattal kiskorában, hogy beül a >>Vissza a jövőbe<< autójába és oda utazik térben és időben, ahová csak szeretne.”

Borítókép: Zséda offical/YouTube