promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hatalmasat hibázott az RTL Klub
Borítókép:  Illusztráció / via media1.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Elég nagy bakit követett el az RTL Klub, ugyanis egy olyan reklámvideót osztott meg, ami jóval többet árult el a kelleténél.

Már egy ideje megy a sztárokkal teletömött Nyerő páros, amiben előfordultak nagyon vicces, és kifejezetten feszült jelenetek is az elmúlt adásokban, a közönség pedig folyamatosan izgul azért, hogy vajon kik lesznek a győztesek. Legutóbb Dér Heniék és Zámbó Krisztiánék kerültek a kiesés közelébe, így közülük kellett eldönteni, hogy ki maradjon, és persze sokan várták a nagy leleplezést – de a csatorna kicsit beleköpött a levesükbe.

Az RTL Klub hibázott, és egy olyan promóciós videót közölt, amiben látható volt Dér Heni, miközben egy, az adásban eddig nem szereplő feladatot csinál, ezzel pedig előre lelőtték, hogy így biztosan nem ő, hanem Zámbó Krisztián és szerelme fog kiesni a Nyerő párosból, és végül így is lett.

A 24 cikkében az is szerepel, hogy a csalódott emberek természetesen egyből jelezték a dolgot, és „amatőr munkának” titulálták a kellemetlen esetet, amiből ráadásul arra is fény derült, hogy például Rácz Jenőék is biztosan ott lesznek még egy ideig a műsorban.

A csatorna persze realizálta a bakit, és gyorsan törölte a reklámot, de sajnos már nem tudja visszacsinálni a meglepetés elrontását. Annyi szerencséje azért van a rajongóknak, hogy az viszont még nem derült ki, hogy kik lesznek a nyertesek, szóval így is van miért nézni a Nyerő párost, hiszen biztosan akad még pár emlékezetes mozzanat a következő részekben.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás