promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinkronosan is ütős Liam Neeson új akciófilmjének előzetese
Borítókép:  TaktaRov
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Október 8-án kerül a magyar mozikba Liam Neeson új akciófilmje, a Becsületes tolvaj, amihez már a szinkronos előzetes is megérkezett.

Két hónappal ezelőtt Liam Neeson egy teljesen más műfajú és stílusú filmmel tért vissza a mozikba, amiben saját fiával együtt játszott. A Made in Italy-t már csak néhány kisebb művészmoziban vetítik, de a rajongóknak már nem kell sokáig várniuk, hogy a színész új hamisítatlan, ütős, bosszúállós akciófilmje, a Becsületes tolvaj megérkezzen a hazai filmszínházakba.

A történet szerint egy bankrabló rátalál élete szerelmére, ezért úgy dönt, hogy jó útra tér és becsületes életet él. A helyzet azonban bonyolódik, amikor egy korrupt FBI ügynöknek akarja feladni magát. Hamarosan már nemcsak a nevét kell tisztáznia, de a saját és szerelme élete is veszélybe kerül.

A film rendezője, Mark Williams producerként vált ismertté, nevéhez fűződik a Netflixen futó Ozark-sorozat, A könyvelő és a Java Heat – Tüzes pokol. Liam Neeson mellett olyan színészeket láthatunk majd a filmben, mint Kate Walsh (A Grace klinika, Fargo-sorozat, Egy különc srác feljegyzései), Jai Courtney (Die Hard – Drágább mint az életed, A beavatott, Suicide Squad – Az öngyilkos osztag, Terminátor: Genisys) és Robert Patrick (Terminátor 2 – Az ítélet napja, Copland, Még drágább az életed).

A Becsületes tolvaj október 8-án, a Vertigo Media forgalmazásában kerül a magyar mozikba. A filmhez készült szinkronos előzetes alább tekinthető meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás