promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ryan Reynolds sokkoló gondolata: vajon hogy nézne ki Dwayne Johnson frufruval?
Borítókép:  Ryan Reynolds / Steven Ferdman / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Deadpool sztárja, Ryan Reynolds megint kirakott egy mókás posztot, de most olyan ötlete támadt közben, ami egyenesen ledöbbentette a követőit.

Éppen a jövőre érkező Red Notice című akciófilmet forgatja a Netflix számára Gal Gadot, Dwayne Johnson és Ryan Reynolds, utóbbi pedig megosztott a rajongóival egy színfalak mögötti képet a munkálatokról, ahol a rendezővel beszélget, és elárulta, hogy közben igazából mi jár a fejében – ezzel pedig olyan gondolattal ajándékozta meg az emberiséget, hogy ezek után semmi sem lesz olyan, mint eddig.

„Amikor a rendezők beszélnek, mélyen a szemükbe nézek. Így teljesen biztosak abban, hogy figyelek, még akkor is, ha közben elkalandoznak a gondolataim. Ezen a fotón például azon agyalok, hogy vajon hogy nézne ki Dwayne Johnson frufruval”

– avatott be minket Ryan Reynolds.

Még a közönség is megrökönyödött ezen, hiszen senki sem tudta eldönteni, hogy a már évek óta kopasz fejjel tündöklő Dwayne Johnson csak külön frufrut hordana, vagy egy egész hajkorona is járna hozzá, mire Ryan Reynolds is beszállt az eszmefuttatásba, és elmondta, hogy pontosan ez az, ami őt is foglalkoztatja – szóval megint kaptunk egy barátságos kis csipkelődést.

Viszont ezek szerint Ryan Reynolds még nem látta azt a kamuvideót, amiben valamelyik zseni Dwayne Johnson arcát rakta a tavalyi élőszereplős Dóra, a felfedező film főszereplőjének fejére, aki történetesen frufrut visel:

Itt pedig megtekinthető Ryan Reynolds fotója a forgatásról, ahol csak a jelenet miatt nincs rajta maszk:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás