Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Hatalmas bejelentést tett az RTL Klub

Hatalmas bejelentést tett az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

Hatalmas bejelentést tett az RTL Klub

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 12:45

Októbertől újabb 29 szolgáltató, mintegy 53.000 előfizetője számára válik elérhetővé az RTL Magyarország prémium videós szolgáltatása, az RTL Most+.

Az eddigi 9 szolgáltató köre októbertől további 29 szolgáltatóval bővül, akiken keresztül elérhetővé válnak a felhasználók számára az RTL Most+ platform kódjai, és így az egyedi szórakozást biztosító tartalmak.

Az RTL Most+ dinamikus fejlődő platform legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse. Az RTL Most+-on élőben, akár HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is.

A már ismert és a további szolgáltatók listája az alábbi linken érhető el: https://rtl.hu/rtlmostplusz/szerzodott-szolgaltatok

Az RTL Most+ platform exkluzív tartalmakat kínál az ősz folyamán is, amelyek garantált szórakozást jelentenek az érdeklődők számára. A Drága örökösök záró évadának epizódjait a televíziós premier előtt már egy nappal láthatják a rajongók.

A hírek szerelemesei minden hétköznap a 22:00 órától megtekinthető hírösszefoglalóban, a késő esti híradó előtt értesülhetnek a legfrissebb eseményekről az RTL Most+ felületen.

A nagysikerű Mellékhatás epizódjai már megtalálhatóak az RTL Most+ platformon, október 9-től a Jófiúk, október 23-tól pedig a 2020. év Magyar Filmdíj legjobb sorozatának ítélt Alvilág epizódjait nézhetik meg egy-egy hónapon át az érdeklődők.

Október 4-től, az AMC Networks Spektrum Home csatorna közönségkedvenc talkshowja, a NőComment legújabb epizódjai már egy héttel a televíziós premier előtt, elsőként az RTL Most+ platformon lesznek elérhetők.

Október 23-tól Igazi krimi néven új műfajjal bővül az RTL Most+, ahol krimik és a bűnügyi dokudrámák rajongói olyan tartalmak közül választhatnak, mint az RTL Klub bűnügyi riportmagazinja, a Bűnös lelkek, Manson: Az elveszett felvételek, Végzetes vonzalom, Óvakodj a szomszédodtól!, Elásott bűnök.

Borítókép: 24.hu