promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Top 10: szerinted is tönkretett mindent a Reszkessetek, betörők! 3?
Borítókép:  Disney+
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Vagy éppen utáltad a Tobey Maguire-féle Pókember harmadik részét? Mutatjuk a filmes franchiseokat, amikkel később nagyon melléfogtak.

Minden jól indult, aztán nem kellett volna az a bizonyos folytatás, ami mindenkiben lerombolta azt, amit eddig felépített. Sokszor lehet hallani rajongóktól, hogy nekik a Terminátorból csak az első két rész létezik, vagy éppen az Alien-fanoktól, hogy James Cameron alkotásától nem akarnak tovább haladni, ha mozi-maratont tartanak otthon.

Bizony, olyan klasszikus franhciseokban merülünk el, amikből több, mint három rész született a saját univerzumán belül. Olyanokkal itt nem fogunk találkozni, mint a Gyűrűk ura, vagy éppen a Vissza a jövőbe.

Utóbbinál pedig a stúdió nagyon nyúzta Robert Zemeckist, hogy adják az áldásukat egy negyedik részre, de a rendező és Bob Gale hallani sem akartak erről. Hála égnek anno a páros belefoglalta a szerződésbe, hogy a franchise csak az ő beleegyezésükkel mehet tovább, bármilyen formáról is legyen szó.

Sokan gondolják úgy, hogy a filmes univerzumok közül például a Toy Storyt, vagy a Harry Pottert sem sikerült elrontani. Lényegében igazuk is van, de elég sok Potter-fan szerint a Legendás állatok és megfigyelésük alól már kezd kicsúszni a talaj.

Azonban lássuk, hogy mi az a top 10 film a WatchMojo csapata szerint, ami a legrosszabb a saját franchiseán belül:

  1. Batman és Robin (1997)
  2. Star Wars: Baljós árnyak (1999)
  3. A Keresztapa 3 (1990)
  4. Indiana Jones és a kristálykoponya királysága (2008)
  5. X-Men Kezdetek: Farkas (2009)
  6. Pókember 3 (2007)
  7. Reszkessetek, betörők! 3 (1997)
  8. Star Trek V: A végső határ (1989)
  9. Superman IV: A sütétség hatalma (1987)
  10. Die Hard – Drágább, mint az életed (2013)

Sokan nem értik, hogy például A Keresztapa harmadik felvonása miért van előkelő helyen, míg sok kommentelő a Star Wars: Baljós árnyakat lecserélné a Skywalker korára, vagy bármelyikre a friss trilógiából.

Azonban a videóból kiderül, hogy melyik film miért áll ott, ahol.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás