Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Pálinkával támogathatod a magyar zenekarokat

Pálinkával támogathatod a magyar zenekarokat

Zene, Film & Kultúra

Pálinkával támogathatod a magyar zenekarokat

Zene, Film & Kultúra

Héjja Krisztián 23:03

Új, magyar pálinka termékcsalád mutatkozott be a piacon. Az italokat egy közös dolog teszi különlegesség, mégpedig a jótékonyság. 

A pálinka és a segítségnyújtás gesztusa, ha jól belegondolunk, nem is áll olyan távol egymástól. Hiszen ki ne támogatta volna már haza barátját vagy ismerősét egy „pálinkás hajnalon”?! 

Viszont egy hazai italcég teljesen más szemszögből közelítette meg az italfogyasztást. A Brebis Magyarország csapata ugyanis azonkívül, hogy vállalkozók, egyben egy zenebarát közösség is, akik a koronavírus okozta helyzetben kötelességüknek érezték, hogy valamilyen formában segítséget nyújtsanak a zenekaroknak ebben a bizonytalan állapotban.

Így született meg a vadonatúj, Egyszer volt pálinka termékcsalád, aminek a megvásárlásával négy hazai zenekart, a Hősöket, a Jónás Vera Experimentet, a Margaret Islandet és a Turbo zenekart támogathatjuk. A pálinkacsalád megjelenését a zene világnapjára időzítették, ezzel is tisztelegve a zenészek előtt. 

A négy banda, négy ízvilágot képvisel egyben. 

A barackpálinka így a Jónás Vera Experiment Borzongásaim című dala után, a birspálinka a Hősök Játszunk, a mézes ágyas meggyes a Margaret Island Éjszaka és a szilvapálinka a Turbo Iránytű című száma után kapta nevét.

Az italból származó bevétel egy éven keresztül közvetlenül a zenekarokhoz érkezik, így a becslések szerint akár több millió forinttal is segíthetik a zenészeket. 

Ezek után, ha egy átpálinkázott éjszaka másnap reggelén rosszul éreznéd magad, csak egyre gondolj: ez csupán jótékonyság! 

Borítókép: Egyszer volt pálinka / Facebook