promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Horváth Tamás bebizonyítja, hogy a népzene is lehet sláger
Borítókép:  Horváth Tamás / Facebook
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A női szívek megdobogtatója, a népzene XXI. századi úttörője, a fesztiválok elmaradhatatlan sztárfellépője. Igen, Horváth Tamásról van szó, akinek befutott legújabb dala és videoklipje, a Tolna Felé. 

Ha valaki még pár évvel ezelőtt, az egyik kereskedelmi televízión futó kétszáznyolcvanötödik tehetségkutatóban feltűnő Horváth Tamásról azt mondja, hogy a fiú egyszer még megtölti a legnagyobb fővárosi, szabadtéri szórakozóhelyet, és a hazai fesztiválok sztárfellépője lesz, akkor csak továbbkapcsoltam volna egy másik hasonló műsorra. 

Viszont, ez a bizonyos fiú alázattal és kitartó munkával meghódította mind a szakma, mind pedig a közönség szívét. Először többmilliós nézettségeket generált a legnagyobb videómegosztón, aztán a diszkós haknikat maga mögött hagyva, zenekart alapított, azóta pedig megállíthatatlanná vált. 

Horváth Tamás új dalai a jelenlegi zenei trendeket keveri a népzenei jellegezetességekkel. Ilyen a legfrissebb „Tolna Felé” is, ami a ROAD MOVIE-sorozat keretein belül készült el. 

A ROAD MOVIE sorozatban a VOLT Film zenészeket, előadókat kért fel, hogy írjanak dalt egy számukra fontos magyar városról, tájról, régióról. A dalokhoz ismert rendezők készítenek videóklipet.

A Tolna Felé rendezője nem más volt, mint az a Tiszeker Dániel, aki a Wellhello, #SOHAVÉGETNEMÉRŐS filmjét is rendezte, de az ő nevéhez fűződik a Nagykarácsony című magyar vígjáték is.

Tehát a jó zene adott, a jó klip adott, a szép tájak adottak. Nincs más hátra, mint feltekerni a hangerőt és bulizni Horváth Tamás legújabb slágerére. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás