promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, hogy mikor érkezik ByeAlex és a Slepp legújabb albuma
Borítókép:  youtube.com/ByeAlexIttVan (screenshot)
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

ByeAlex végre elárulta a következő lemez pontos megjelenési időpontját, amin valószínűleg a legutóbbi slágereik is helyet kapnak majd.

Nem meglepő, hogy mostanában is sikert sikerre halmoz ByeAlex és a Slepp, ugyanis a legutóbbi zenéik többsége simán megugrotta a milliós álomhatárt YouTube-on. Ebből is látszik, hogy a közönség nagyon kíváncsi arra, hogy mit alkotnak ebben a mindenki számára nehéz időszakban, most pedig ezt meglovagolva hatalmas hírt jelentett be az énekes, ami biztos, hogy feltüzeli a rajongókat.

ByeAlex elárulta, hogy november 20-án jelenik meg a legújabb, Rehab címre keresztelt albumuk, amin körülbelül 10-11 dal fog szerepelni, de ez még képlékeny, hiszen jelenleg is dolgoznak a végleges tracklisten.

Jó eséllyel a Lucával közösen készített „Rózsák”, a „Feküdj ide”, illetve a káromkodós refrénnel rendelkező „Emlékszem (vagy...)” biztosan hallható lesz a korongon, hiszen azok még frissek, és a visszajelzések alapján sokak kedvencei. Abban is bízhatunk, hogy ByeAlexék tartogatnak számunkra pár érdekességet, így valószínűleg különböző meglepetéselőadók is szerepelnek majd a hamarosan érkező lemezen.

Itt lehet megtekinteni Rehab különleges borítóját:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás