promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Elszólta magát: tényleg Puskás Peti az Álarcos énekes Banánja?
Borítókép:  Blikk
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az Álarcos énekes negyedik adásában a Nyomozók fellelkesültek, mikor Puskás Peti látszólag elszólta magát. Lehet, hogy tényleg ő rejtőzik az egyik maszk mögött?

Az Álarcos énekes legutóbbi adásában a Méhecskének kellett távoznia, aki nem volt más, mint az ismert influenszer, Rubint Rella, aki Rubint Réka unokahúga. Nagyon sokan felháborodtak a műsor közösségi oldalain, hogy Rella egyáltalán nem egy olyan híres személyiség az országban, ezért nem is lehetett megtippelni, hogy ő rejtőzik a Méhecske jelmez alatt. Mások viszont amiatt panaszkodnak, hogy miért kell minden évadba Schobert Norbi valamelyik rokonát szerepeltetni.

Ennek ellenére biztos volt olyan néző, aki két adás alatt megkedvelte a Méhecskét, és rosszul fogadta, amiért a Nyomozók őt szavazták ki. Az RTL Klubnak köszönhetően most megnézhetjük a negyedik adás kimaradt jeleneteit, melyek közül az egyikben kiderül, hogy a Nyomozók miért Rubint Rellát leplezték le.

Egy másik jelenetben a műsornak azt a részét nézhetjük meg, ami a kész adásba soha nem került be: a Nyomozók bevonulását. Puskás Peti vendégnyomozóként, Gáspár Lacit helyettesítve érkezett az előző adásba, de nem kizárt, hogy az X-Faktor mentorát már versenyzőként láthattuk korábban az Álarcos énekes 2. évadában. Hargitai Bea rögtön megkérdezte Petit, hogy más-e a Nyomozók páholyából nézni a műsort, mint a színpadról, mire Peti rávágta, hogy

„Teljesen. Hát ez marha jó itt fent ilyen magasan”.

Több se kellett a Nyomozóknak, egyből találgatni kezdtek, hogy melyik jelmez alatt rejtőzhet Peti, és végül a Banánnál lyukadtak ki, aki az előző adásban ugye nem lépett fel. Lehet, hogy a műsor készítői szándékosan akarták így megzavarni a TV-nézőket és a Nyomozókat? Vagy tényleg Puskás Peti rejtőzhet az egyik álarc mögött?

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás