promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatérnek? – Plakáttal üzent rajongóinak az AC/DC
Borítókép:  JOHANNES EHN / APA-PICTUREDESK / APA-PICTUREDESK VIA AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Titokzatos plakátsorozatra lehettek figyelmesek az AC/DC-fanok. Egy szemfüles rajongó, Angus Young gitáros egykori középiskolájánál vette észre a vadonatúj flyert, amire a zenekar logojának stílusában csak ennyi volt írva: PWR UP! – azaz „bekapcsolás”. 

A zenekar egyik közeli hozzátartozója korábban megerősítette, hogy a banda vadonatúj lemeze már készen van, azonban a koronavírus okozta helyzet miatt kénytelenek csúsztatni a megjelenést. Persze felmerült a kérdés, hogy meddig, amire az új plakátok választ adhatnak. Ugyancsak sokatmondó, hogy a rock legendáinak közösségi oldalai is új dizájnt kaptak, amiből nem maradhatott ki az ikonikus villám szimbólum.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

This poster has popped up outside Angus Young's old High School. What are AC/DC up to?

Triple M Rock (@triplemrock) által megosztott bejegyzés,

Ha még ez sem lenne elég, a PWR UP nem csak plakát, hanem egy weboldal is egyben, ahol feliratkozás után egyéb friss híreket tudhatunk meg a zenekarról és az új albumról. Az öregfiúk úgy néz ki, hogy készen állnak egy (talán) utolsó zúzásra, habár ez nem mindig volt így. 

Brian Johnson énekes 2016-ban hallási problémákra hivatkozva hagyta ott a bandát, akit Axl Rose, a Guns N' Roses frontembere helyettesített a turné alatt. A rajongók fenntartásokkal fogadták a hírt, azonban, a korábban balhéiról ismert énekesben kellemeset csalódhatott a közönség.

Szó volt arról, hogy Johnson már nem tér vissza, de végül úgy tűnik, hogy a zene szeretete újra összehozta a zenekart, és minden adott ahhoz, hogy 2014 után új dalokkal és koncertekkel ajándékozzák meg az AC/DC tábort. 

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás