promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Film készül a 100 éves Tom Moore kapitány életéből
Borítókép:  Tom Moore kapitány / Chris Jackson / POOL / AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megfilmesítik annak a milliókat gyűjtő hősies veteránnak a kalandos életét, akinek az utóbbi idők egyik legmeghatóbb, legkedvesebb történetét köszönhetjük.

Pár hónapja az egész világot bejárta Tom Moore kapitány nagylelkűségének híre, hiszen az akkor 99 éves veterán elhatározta, hogy a századik születésnapja előtt összegyűjt 1000 fontot a koronavírus-járvány miatt leterhelt brit egészségügy számára, és ehhez azt találta ki, hogy minden egyes nap erőn felül körbesétálja járókerettel a házát. Ez a gesztus pedig annyira megérintette az embereket, hogy végül majdnem 40 milliót szedett össze, két Guinness-rekordot is megdöntött, és még lovaggá is ütötték.

Nem csoda, hogy filmet fognak készíteni a hősként tisztelt Tom Moore kapitány életéről, és a mindenki számára felemelő sikertörténetről.

A híresség nem elég, hogy rengeteg embernek tudott segíteni, de a közreműködésével készült „You'll Never Walk Alone” című dal is első lett a slágerlistákon, így ő a legidősebb egyén, akinek sikerült ezt elérnie – ráadásul a sétájával minden eddiginél nagyobb adományt szerzett, szóval büszke lehet a teljesítményére.

Tom Moore kapitány azt is elárulta, hogy nem igazán ismer 100 éves színészeket, de szerinte Anthony Hopkins és Michael Caine is remekül el tudnák játszani őt, ha idősebbre maszkírozzák őket. A SlashFilm cikke alapján az alkotást elvileg a Fred Films és a Powder Keg Pictures fogja elkészíteni, akik hamar be akarják mutatni a művet, de konkrét premierdátum még nem derült ki.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás