promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nick Fury is saját sorozatot kap, természetesen Samuel L. Jacksonnal
Borítókép:  Nick Fury szerepében Samuel L. Jackson / Marvel Studios / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Mr. Robot egyik készítője kapta a szerencsés feladatot, hogy Samuel L. Jackson főszereplésével hozzon nekünk egy igazán tökös szériát a Bosszúállók „főnökéről”.

A Disney semmit sem bíz a véletlenre, ugyanis amióta elindult a saját streaming platformjuk, a Disney+, azóta izgalmasabbnál izgalmasabb projekteket jelentenek be. Nem elég, hogy számtalan Star Wars-sorozat érkezik, de a Marvel-filmek világát is bővítik pár szériával, így hamarosan jön többek között a női Hulkos alkotásuk, és a WandaVízió is, ami az első előzetesével rendesen felcsigázta a rajongókat.

Most kiderült, hogy a Bosszúállók igazi fejese, Nick Fury is megkapja a maga sorozatát, ráadásul Samuel L. Jackson is visszatér.

Így rögtön felkerült a várólista csúcsára a valószínűleg izgalmakkal, kémkedéssel teli alkotás, mivel tudni lehet a karakterről, hogy elég okosan, keményen odacsap, ha úgy van – és általában úgy van.

A SlashFilm cikkében olvasható, hogy a Rami Malek főszereplésével készült Mr. Robot című sikerszéria egyik írója és producere, Kyle Bradstreet fogja dirigálni a művet, amiről szokás szerint még semmit sem lehet tudni. A Marvel köztudottan mindig nagy titokban tart mindent, így például még arra se derült fény, hogy mikor érkezik a mű – de előtte valószínűleg a már bejelentett Mace Windu-sorozatot fogja elkészíteni Samuel L. Jackson, szóval még odébb van a premier.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás