Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Keanu Reeves is Marvel szuperhős lesz, ráadásul egy sorozatban?

Keanu Reeves is Marvel szuperhős lesz, ráadásul egy sorozatban?

Zene, Film & Kultúra

Keanu Reeves is Marvel szuperhős lesz, ráadásul egy sorozatban?

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János - 2020.09.26. 12:12

Nagyon úgy néz ki, hogy Keanu Reeves végre beadta a derekát, és csatlakozik a Bosszúállók istállójához, ráadásul egy olyan karakter szerepében, akit sokan csak a Marvel Batmanjeként emlegetnek.

Már jó ideje felmerült, hogy a John Wick-, illetve Mátrix-széria sztárja, Keanu Reeves is csatlakozik a Marvel univerzumhoz, mivel a stúdió, és ő is elég nyitott a dologra, csupán az volt eddig a gond, hogy nem találták meg a tökéletes projektet. A MovieWeb viszont most arról ír, hogy az utóbbi hónapokban kétszer is felreppent különböző forrásokból egy pletyka, ami így már egyre biztosabbnak tűnik.

Állítólag Keanu Reeves fogja alakítani a Marvel képregények Batmanjének tartott Moon Knightot, vagyis a Holdlovagot a Disney+ sorozatában.

A Holdlovag alapból egy magasan képzett zsoldos volt, aki rájött, hogy rossz oldalon harcol, ezért ellenszegült, és végül azzal büntették, hogy a sivatagban hagyták meghalni. Ott megjelent előtte az egyiptomi holdisten, Khonszu, aki új esélyt adott neki, hogy hatalmas igazságosztó legyen. A figura először 1975-ben volt látható, és az a szuperképessége, hogy a holdállástól függően emberfeletti erőre tesz szert, így például teliholdkor nem érdemes szórakozni vele.

Ez elég izgalmasan hangzik, és Keanu Reeves is fantasztikus lenne a szerepben, ráadásul az is alátámasztja a hírt, hogy annak idején pontosan az ő leírása alapján kerestek színészt a készítők. Viszont ettől függetlenül sajnos nem szabad még tényként kezelni ezt az információt, mivel csak egy hollywoodi szóbeszédről van szó, a világsztár pedig amúgy is elég elfoglalt manapság.

A Holdlovag és Keanu Reeves:

Borítókép: Keanu Reeves / Robyn Beck / AFP