promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Bly-udvarház szelleme-előzetes: hátborzongató horrorsorozattal támad a Netflix
Borítókép:  A Bly-udvarház szelleme / via fanreviews.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Akinek tetszett A Hill-ház szelleme című elképesztően félelmetes széria, az most örülhet, ugyanis érkezik Mike Flanagan legújabb munkája, ami a kedvcsináló alapján szintén nagyon hatásos lesz.

Tavalyelőtt rendesen meglepte a rettegésre vágyó nézőket A Hill-ház szelleme, hiszen mindössze tíz epizód alatt sikerült elérnie a készítőnek, Mike Flanagannek (Álom doktor), hogy beleszeressünk a karakterekbe, és együtt izguljunk értük, miközben szétzilálják az életüket a tragédiák, és a megmagyarázhatatlan események. Most van egy jó hírünk, ugyanis már nem kell sokat várnunk a következő alkotására.

Október 9-én mutatják be a Netflixen A Bly-udvarház szelleme című sorozatot, ami igaz, hogy nem folytatás lesz, de rengeteg ismerős arcot láthatunk benne, és lényegében ugyanazt fogja képviselni, mint A Hill-ház szelleme, így felkészülhetünk a megható családi drámára, és persze a vérfagyasztó jelenetekre is, amik után nem merjük majd lekapcsolni estére a villanyt.

A szériában olyan színészek szerepelnek, mint például Victoria Pedretti, Henry Thomas, Oliver Jackson-Cohen, Kate Siegel, T'Nia Miller, Rahul Kohli, Benjamin Evan Ainsworth, Amelie Smith vagy Amelia Eve, és természetesen továbbra is Mike Flanagan felel a minőségért. Ezek alapján könnyen lehet, hogy sikerül megismételniük az előző sikert, és ez a mű is bekerül a legjobb horrorsorozatok közé.

Itt lehet megtekinteni A Bly-udvarház szelleme teljes, magyar feliratos előzetesét:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás