promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Újabb részletek derültek ki a The Mandalorian 2. évadáról
Borítókép:  CNN
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hamarosan debütál a nagysikerű Star Wars-sorozat, a The Mandalorian 2. évada a Disney+-on, és a Moff Gideon-t alakító Giancarlo Esposito-nak köszönhetően újabb részletek derültek ki róla.

A The Mandalorian sokak szerint az a Star Wars-produkció, amire a klasszikus trilógia óta vártak a rajongók. Bár a 8 epizódból álló első évad nem sokat akart elárulni akár a közönségkedvenc Gyermekről, vagyis „Baby Yodáról”, akár a Pedro Pascal által megformált fejvadászról, vagy arról, hogy a Bukott Birodalomnak miért van szüksége a kis lényre, de a hangulata és a megvalósítása önmagában képes volt rabul ejteni a nézőket, akik azóta is heves izgalommal várják a 2. évadot.

Kisebb infómorzsák már kiszivárogtak a történettel kapcsolatban, de a Moff Gideon-t alakító Giancarlo Esposito most újabb részleteket árult el. Az Emmy-díjra jelölt színész a People showműsorában beszélt arról, hogy a sorozatnak korántsem lesz vége a 2. évaddal, sőt, egészen a 4. évadig kell majd várnunk arra, hogy kielégítő válaszokat kapjunk az első, és most a második évad alatt összegyűlő kérdéseinkre.

Az új évadról nem sokat árult el, de azt megemlítette, hogy a következő részekben jobban megismerjük majd Baby Yoda erejét, és többet megtudunk majd a Sötétkardról is, ami az első évad befejező része szerint már Moff Gideon tulajdonában van. Mivel korábban felröppentek olyan pletykák, hogy Darth Maul is feltűnhet a 2. évadban, lehetséges, hogy kapunk néhány flashback jelenetet, ami a Klónháborúk korszakába repít vissza minket.

Ezt a pletykát erősíti meg Esposito kijelentése is, mely szerint valóban lesz átfedés a The Mandalorian és A klónok háborúja animációs sorozat között, és több ismert karakter is fel fog bukkanni.

A The Mandalorian 2. évada október 30-án debütál a Disney+-on. A feliratos előzetesét alább tekinthetitek meg.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás