Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Snoop Dogg új zenéjét két székesfehérvári producer csinálta – videó

Snoop Dogg új zenéjét két székesfehérvári producer csinálta – videó

Zene, Film & Kultúra

Snoop Dogg új zenéjét két székesfehérvári producer csinálta – videó

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 09:09

Hatalmas nemzetközi sikert ért el a Smithmusix nevű magyar duó, hiszen ők írták a legendás Snoop Dogg és DomiNo legújabb slágerének zenei alapját.

A világon szinte mindenhol népszerű Amerika egyik legsikeresebb rappere, Snoop Dogg, aki már több mint 37 millió albumot adott el a lassan harminc éve tartó pályafutása alatt. Igazán nagy elismerés, ha valaki vele dolgozhat, hiszen tényleg a műfaj egyik ikonjáról van szó – éppen ezért lehetünk most nagyon büszkék két székesfehérvári zenészre, akik valóra váltották sokak álmát.

Az itthon már jól ismert Smithmusix nevű formáció nevéhez fűződik DomiNo és Snoop Dogg új, „Baby So West Coast” címmel futó közös számának zenéje, ami felidézi a 90-es évek nosztalgiáját, miközben olyan kellemesen lüktet, mint a mostani muzsikák.

Az OFF Média cikkéből kiderül, hogy Kovács Norbert és Körmendi Roland öt évvel ezelőtt készítették el a produkciót egy másik előadó számára, de végül valamilyen csodának köszönhetően DomiNóhoz jutott, aki egyből szólt is Snoopnak, hogy nyomjon rá gyorsan egy ütős szöveget, a végeredmény pedig természetesen elképesztően jó lett.

A srácok elárulták, hogy elképzelhető még pár hasonló kaliberű együttműködés, szóval nagyon úgy néz ki, hogy magyar zenétől lesznek hangosak a világ rádiói.

Itt lehet meghallgatni a „Baby So West Coast”-ot:

Borítókép: Snoop Dogg / Craig Barritt / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP

Legolvasottabb hírek

Legújabb galéria