promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Nem lesz több Star Trek film?
Borítókép:  Zachary Quinto és Chris Pine a Star Trek: Sötétségben című filmben / Archives du 7eme Art / Photo12 via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy a Star Trek-rajongók keresztet vethetnek a folytatásra, ráadásul a várva várt Quentin Tarantino-féle alkotásnak is annyi.

1966-ban alkotta meg Gene Roddenberry a Star Trek című sci-fi sorozatot, ami futurisztikus kinézetével, és zseniális ötleteivel szinte egyből megváltoztatta a televíziózást. Később a mozivásznakra is átugrott a széria, és 2009-ben kaptunk belőle egy modern változatot J. J. Abramsnek köszönhetően, ráadásul olyan színészek szerepeltek benne, mint Chris Pine, Zachary Quinto, Zoe Saldana vagy Simon Pegg.

Ez az újabb alkotás összesen három, elég sikeres részt élt meg, a stúdió pedig elvileg már jó ideje dolgozott a következő részen, plusz két másik filmes projekt is terítéken volt, amik közül az egyiket a legendás Quentin Tarantino készítette volna. Most a GiantFreakinRobot arról ír, hogy szörnyű pletyka látott napvilágot, ami biztos, hogy felkavarja a fanatikusokat.

Állítólag a Paramount úgy döntött, hogy leállítják az összes Star Trek filmet, és a jövőben kizárólag a televíziózás felé fogják terelni a szériát, mert jelenleg csak abban látják a jövőjét.

Ez egyenesen sokkoló lehet sokak számára, hiszen a közönség nagyon szerette a legutóbbi részeket, ráadásul már többször is elhintették, hogy számíthatunk a negyedik kalandra, amiben a Marvel-univerzum Thorja, Chris Hemsworth is komoly szerepet kapott volna – de ha hihetünk az információnak, akkor ennek most lőttek.

A 2017-ben bemutatott Star Trek: Discovery című sorozat eléggé megmozgatta az embereket, és idén Patrick Stewart visszatérését is megcsodálhattuk a Star Trek: Picard szériában, így van alapja annak, hogy inkább a tévébe fektetik az energiájukat. Ezzel csupán az a gond, hogy eddig is képes volt egymás mellett létezni a két külön világ, és mindkettőre vevők voltak a nézők, hiszen rengeteg potenciál van bennük – éppen ezért reméljük, hogy csak álhírről van szó, és igazából hamarosan hivatalosan is bejelentik a Star Trek 4-et.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás