promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Egy korszak vége: szerda este búcsúzik a Modern család
Borítókép:  Pinterest
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeptember 23-án, szerdán este láthatjuk a Comedy Centralon a Modern család utolsó részét, vagyis napra pontosan 11 évvel az amerikai debütálása után.

Steven Levitan és Christopher Lloyd nagysikerű sorozata, a Modern család 2009. szeptember 23-án indult el az amerikai ABC csatornán. A többszörös Emmy-díjas szériát 2010-ben kezdték el itthon sugározni az HBO Comedy-n, majd átkerült az RTL II-re, és az ötödik évadától a Comedy Central vitte tovább egészen a befejező évadig, aminek utolsó részét napra pontosan 11 évvel az amerikai debütálása után, szeptember 23-án, szerda este láthatjuk.

A SorozatWiki Kis Balázzsal, a Comedy Central Magyarországért felelős főszerkesztőjével beszélgetett, aki az alábbi szavakkal búcsúzott a sorozattól.

„Ha valahol, akkor ennél a sorozatnál erősen megéreztük az idő múlásának jelentőségét: időbe került, amíg összegyűjtöttünk minden hiányzó korábbi évadot, izgalmas volt várni minden évben a következő évad megrendelésének hírét, sokszor változtak a kamaszok szinkronhangjai is - a Modern család számunkra is sokkal inkább egy folyamatosan növésben levő-változó családtag volt, mint más szitkomok. Látható, hogy sok időt, türelmet, munkát fektettünk a sorozatba, több költséggel is járt az új szinkron miatt, mégis azt gondoljuk, hogy megérte: egy ilyen masszív sorozatciklus nagy rajongói bázist teremt magának, és ott van még mindaz, amitől „modern” ez a család. Hiszünk abban, hogy „családot” egymást szerető, az összetartozást vállaló emberek tudnak alkotni, születési országtól, életkortól, irányultságtól függetlenül, és örömünkre szolgált, hogy ezt az üzenetet el tudtuk juttatni sok magyar nézőhöz”.

A főszerkesztő megnyugtatta a Comedy Central nézőit, hogy a sorozat nem fog eltűnni a csatornáról, továbbra is műsoron marad, csak nem lesznek már új részei.

A Modern család ötlete egy régi beszélgetésre vezethető vissza, mikor Christopher Lloyd és Steven Levitan a saját családjaikról meséltek egymásnak, közben pedig az az elképzelésük támadt, hogy ezek a személyes történetek kitűnő alapanyagok lehetnének egy családmegfigyelő mockumentary sorozathoz. A My American Family címet viselő sorozattervet később elküldték a négy legnagyobb amerikai országos csatornának (Fox, CBS, NBC, ABC), de csak az ABC volt hajlandó tárgyalni az alkotókkal.

Az alábbi videóban megnézheted, hogy készült a Modern család utolsó évadának szinkronja.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás