Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megérkezett a Hosszú Katinkáról szóló film előzetese – videó

Megérkezett a Hosszú Katinkáról szóló film előzetese – videó

Zene, Film & Kultúra

Megérkezett a Hosszú Katinkáról szóló film előzetese – videó

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin - 2020.09.18. 06:36

A Hosszú Katinkáról szóló portréfilm, a Katinka csak 2021 karácsonyán kerülhet a mozikba, de az előzetes már megtekinthető.

Lajos Tamás producerrel, Köbli Norbert forgatókönyvíróval, és Pálinkás Norbert rendezővel készül a Katinka című portréfilm, ami minden idők egyik legsikeresebb magyar sportolójáról, Hosszú Katinkáról szól.

A 65 napos forgatás keretében az alkotók szárazon és vízen, a felkészülés hullámhegyein és hullámvölgyein át követték a háromszoros olimpiai, huszonhatszoros világ- és harmincnégyszeres Európa-bajnok Katinkát, aki most élete legnagyobb kihívására, a 2021-es tokiói nyári olimpiai játékokra készül. A filmben azonban komoly szerepet kap a tavaszi karanténidőszak is, vagyis nemcsak Katinka sportolói énjét láthatjuk majd, de a magánéletébe is bepillanthatunk.

„Életemben nem gondoltam volna, hogy a filmezés ilyen kemény munka fizikailag és érzelmileg is. Rengeteget beszélgetünk a stábbal, belelátnak az egész életembe, ezt minden fél részéről csak őszintén, tiszta szívvel és lélekkel lehet csinálni. Nagyon izgulok, hogy milyen lesz a végeredmény, de úgy érzem, jó úton haladunk”

– fogalmazott a sportoló.

Az eredeti tervek szerint a Katinka már 2020 decemberében a mozikba került volna, de az alkotók mindenképpen megvárják a 2021-re átütemezett tokiói olimpiát, így csak jövőre debütálhat. Az előzetese viszont már megtekinthető.

Katinka - Official Teaser from Szupermodern Stúdió Kft. on Vimeo.

Borítókép: Népszava

Legolvasottabb hírek