promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trilógia lesz a Jokerből, ha Joaquin Phoenix-et sikerül megvásárolni
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Joaquin Phoenix óriásit kaszálhatna, ha bevállalná a Joker 2. és 3. részét. A Warner Bros. elképesztő összeget ajánlott neki, és az a hír járja, hogy a színész egyáltalán nem zárkózik már el attól, hogy újra a Bűn Bohóc Hercegének bőrébe bújjon.

Korábban gyakran arról lehetett olvasni a nemzetközi sajtóban, hogy Todd Phillips és Joaquin Phoenix a Joker 2. részén dolgoznak, de a rendező tisztázta a dolgokat, és elmondta, hogy ha valaha is folytatást csinálnának a Jokerhez, akkor sem egy őrült alkotást kell majd várni a Bűn Bohóc Hercegéről.

Természetesen a Warner Bros. folyamatosan azon dolgozik, hogy a rendező és a színész is rábólintson a folytatásra, sőt, a legfrissebb hírek szerint a stúdió nem kevesebb, mint 50 millió dollárt, azaz 15,1 milliárd forintot ajánlott fel Joaquin Phoenix-nek, ha bevállal további két filmet. Ez azt jelenti, hogy ha az Oscar-díjas színész elfogadja ezt az ajánlatot, akkor trilógiává bővülhet a Joker.

„Joaquin eleinte úgy gondolta, hogy a Joker egy egyedülálló film. Mostanra viszont megváltozott a véleménye, és újra el akarja játszani a karaktert”

- nyilatkozta egy bennfentes a Mirror-nak.

A portál információi szerint Phoenix amellett, hogy újra eljátssza Jokert, a folytatások forgatókönyvének megírásában és a projektekkel kapcsolatos tárgyalásokban is szívesen részt venne.

A Warner Bros. a tervek szerint 2024-ig akarja elkészíteni mindkét folytatást, amelyeket az első részhez hasonlóan Todd Phillips rendezne.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás