promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Remek hírt közölt az RTL Klub
Borítókép:  Media1
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Folytatja a sikeres együttműködést a Telenor Magyarország és az RTL Magyarország, ezért a Telenor MyTV előfizetői továbbra is élvezhetik az RTL Most+ exkluzív tartalmait. Az ősz folyamán több népszerű sorozat epizódjai már a televíziós premier előtt megtekinthetők lesznek az online platformon.

Megállapodott a folytatásban az RTL Magyarország csoportjába tartozó CLT-UFA HBD és a Telenor Magyarország Zrt. A Telenor MyTV online tévészolgáltatás volt az első, ahol 2019-ben elérhetővé váltak az RTL Most+ exkluzív tartalmai. Mindkét fél célja, hogy prémium minőségű szolgáltatást és értékes tartalmat nyújtson az ügyfelek számára. Az ezen alapokra épülő sikeres együttműködés folytatásaként a felek elkötelezték magukat az újabb megállapodás mellett. A gyümölcsöző közös munka eredményeként megszülető megállapodásnak köszönhetően a Telenor MyTV előfizetői továbbra is élvezhetik az RTL Most+ platform folyamatosan megújuló tartalmait.

A dinamikusan fejlődő RTL Most+ platform legfőbb célja, hogy a telekommunikációs cégek és kábelszolgáltatók kínálatát a modern tartalomfogyasztás igényei szerint bővítse, egyedi élményt nyújtva ezzel a felhasználóknak. A platformon HD minőségben követhetők az RTL Magyarország csatornái, valamint a felhasználóknak lehetősége van Chromecast-támogatás használatára is.

„A szórakozás többképernyős lehetősége ma már alapvető elvárás. Nagyon örülünk annak, hogy az eddigi eredményes együttműködésre, az RTL MOST+ bizonyított sikerére építve a Telenor Magyarországot továbbra is partnerünknek tudhatjuk és a MyTV előfizetőinek lehetősége van az RTL Most+ platform tartalmainak elérésére”

- fogalmazott Grósz Judit, az RTL Magyarország digitális -és üzletfejlesztési igazgatója.

„A szórakoztatás jövője a ma elérhető szolgáltatásokon alapul. Olyan partner szolgáltatások, mint amilyen például az RTL Most+ biztosítják azt az alapot, amire a jövő televízióját építjük. Ezért kiemelkedően fontos a jelenlegi lépés, amely révén az RTL Most+ továbbra is elérhető előfizetőink számára. Folyamatosan építkezünk, hogy a szórakoztatás következő szintjére lépjünk és ehhez kell ez a biztos alap”

- mondta el Birck Balázs, a Telenor Magyarország otthoni szolgáltatások üzletág-igazgatója.

Hogy milyen exkluzív tartalmakkal készül az őszi időszakban az RTL Most+, arról az alábbi cikkben tájékozódhattok.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás