promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Let's Love: megérkezett David Guetta és Sia legújabb közös zenéje – videó
Borítókép:  David Guetta és Sia / AFP / Promotions.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A francia sztárproducer és a gyönyörű hangú énekesnő az 1980-as évekbe repítenek minket egy fülbemászó, szerelmes szintipop zenével.

A világ egyik legnépszerűbb DJ-je, David Guetta és a „Chandelier” aranytorkú előadója, Sia már többször is dolgoztak együtt az utóbbi években, de talán az 1,3 milliárdos YouTube-megtekintéssel rendelkező „Titanium” az, ami a leghíresebb lett tőlük. Általában elég jó közös zenéket készítenek a rajongók legnagyobb örömére, és szerencsére nem kell tovább várni a következő nagy dobásra – ami természetesen a szerelemről, és az egymás melletti kitartásról szól.

Megérkezett a „David Guetta & Sia - Let’s Love”, ami szokatlan módon egy igazi szintipop/synthwave csemege, hiszen tökéletesen idézi a műfaj aranykorának legfőbb elemeit, így egy kedves, lágy, ritmusos kis dal lett a végeredmény, ami már most hatalmas sikerre van ítélve, mivel tökéletesen rádióbarát.

Idén egyre többen hozzák vissza ezt a stílust, gondoljunk csak a The Weekndre, aki az egészen hasonló hangulatot árasztó „Blinding Lights” című számával hódította meg év elején a slágerlistákat. De ha hazai példát szeretnénk említeni, akkor Majka, Curtis és Nika slágere, „A csúcson túl” is elég erőteljesen merít a 80-as évekből, szóval biztos, hogy még jó ideig ez lesz a trend.

Itt lehet meghallgatni David Guetta és Sia legújabb dalát:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás