promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Rendhagyó módon tér vissza a Budapest Central European Fashion Week
Borítókép:  Instagram/hfdagency.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Most először egy különálló pop-up store-ban lesznek megvásárolhatók az őszi-téli szezon darabjai a Budapest Central European Fashion Week ideje alatt szeptember 20-ig.

A rendezvény alkalmából felállított ideiglenes üzlet ruhákkal és kiegészítőkkel várja vásárlóit a Fashion Streeten. Az érdeklődők minden nap déltől este nyolc óráig tekinthetik meg a magyar divattervezők termékeit – írja a távirati iroda részére küldött közleményében a Magyar Divat & Design Ügynökség.

Az ügynökség által szervezett Budapest Central European Fashion Week idén igazi exkluzív élménnyel készül a divatrajongóknak, akik első kézből szerezhetik be a 2020/2021-es őszi-téli szezon darabjait a Deák Ferenc utca 19. szám alatt kialakított pop-up store-ban. Az üzlet kínálatában a magyar divatvilág neves márkái kapnak helyet.

„A szeptemberi Budapest Central European Fashion Weeket kifejezetten úgy alakítottuk ki, hogy az áprilisban elmaradt rendezvény és a járvány miatt kiesett kereskedelmet felélénkítsük.  Rendhagyó módon idén a tervezők egy része az aktuális őszi-téli kollekciót mutathatja be, amelyet Budapest egyik legforgalmasabb sétálóutcájában felállított pop-up store-ban is megvásárolhatnak az érdeklődők. Az üzlet kínálatában magasabb és alacsonyabb árkategóriájú termékek is helyet kapnak, így mindenki megtalálhatja a számára leginkább megfelelő darabokat”

– mondta Bata-Jakab Zsófia, az MDDÜ vezetője.

A látogatók az Elysian, Virag Kerenyi, Maison Marquise, Nini, Nubu, Romani Design, Sentiments Couture, Kata Szegedi, Tomcsanyi, VIKTORIAVARGA és Zsigmond Dora Menswear ruhái és kiegészítői közül válogathatják össze az őszi-téli ruhatárukat, de kinézhetik a következő táskájukat, ékszerüket vagy szemüvegüket is, hiszen Babushka Jewelry, Tipton Eyeworks, TAU Budapest, Vengru és Wessely Jewel termékeit is kiállítják.

A pop-up store vevői amellett, hogy a legújabb trendekhez illeszkedő ruhadarabokkal frissíthetik fel gardróbjukat, támogatják a magyar divatipart is.

Az érdeklődők szigorú egészségvédelmi szabályok betartása mellett látogathatják a pop-up store-t:

kizárólag maszkban lehet tartózkodni az üzletben, amely egyidejűleg csak korlátozott számban fogad vásárlókat a csoportosulások elkerülése érdekében.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás