promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Trónok harca: alapból nem is Arya ölte volna meg az Éjkirályt
Borítókép:  Maisie Williams, mint Arya Stark / via insider.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Kiderült, hogy a Trónok harca készítői az utolsó évadban variáltak egy kicsit, és végül nem az a karakter végzett a gonosz Éjkirállyal, akinek kellett volna.

2019-ben ért véget minden idők egyik legnépszerűbb sorozata, a Trónok harca, ami rajongók millióit zaklatta fel az utolsó, nyolcadik évaddal. A George R. R. Martin könyvein alapuló széria végső epizódjai elég vegyes fogadtatást kaptak, és sokan nagyon dühösek lettek a készítőkre, hiszen azzal vádolták meg David Benioffot és D.B. Weisst, hogy mindent elrontottak, mert a sokk-faktor érdekében eltértek az eddigi tervektől.

Úgy néz ki, hogy van alapja ennek a támadásnak, mivel a MovieWeb most arról ír, hogy az Arya Starkot alakító Maisie Williams szerint alapból nem is ő gyilkolta volna meg a rettegett Éjkirályt, hiszen a harmadik szezon munkálatai alatt egy másik színészt etettek az írók azzal, hogy majd ő okozza a sorozat egyik legdurvább karakterének halálát.

Maisie Williams elárulta, hogy nem meglepő módon alapból a Kit Harington által alakított Havas Jonnak kellett volna megölnie az Éjkirályt.

Valószínűleg azért döntöttek így a készítők, mert túlzottan adta magát a dolog, és ők inkább a meglepetés útját választották. Azt viszont elfelejtették, hogy a történet végére mindenki szeretne egy kis érzelmi lezárást kapni, és ha időnként nem az történik, amit a nézők szeretnének, akkor az sajnos úgy üt vissza, hogy közfelháborodás lesz belőle – és ez így is történt, hiszen a mai napig szidja őket a közönség egy elég hangos, jelentős rétege.

Havas Jon és az Éjkirály:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás