promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Idén érkezik Kristen Stewart leszbikus karácsonyi filmje
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Idén sem maradunk ünnepi hangulatú alkotások nélkül, hamarosan érkezik Kristen Stewart leszbikus, karácsony filmje, a Happiest Season.

Egy karácsony sem telhet el új karácsonyi filmek nélkül. Korábbi hírek szerint idén decemberben debütál a Disney+on az új Reszkessetek betörők!, aminek történetéről annyit tudni, hogy egy 9 éves kisfiú, Max (Archie Yates) véletlenül ellop valamit egy betörő házaspártól (Ellie Kemper, Rob Delaney), akik aztán mindent meg fognak tenni, hogy visszaszerezzék azt. De nem számolnak azzal, hogy Max otthona olyan modern biztonsági eszközökkel van felszerelve, amelyek Kevin McCallister cégétől származnak.

Azonban úgy tűnik, nemcsak az új Reszkessetek betörők! lesz az egyetlen ünnepi hangulatú film idén. Kristen Stewart egy leszbikus, karácsonyi alkotással tér vissza a mozikba.

A Happiest Season története szerint egy fiatal nő azt tervezi, hogy az éves családi karácsonyi partin kéri meg barátnője kezét, de kiderül, hogy a párja még nem coming out-olt, és konzervatív szülei nem is tudnak semmit a szerelmükről.

A filmben Kristen Stewart párját Mackenzie Davis fogja alakítani, a további szerepekben Alison Brie-t, Dan Levy-t, Aubrey Plaza-t, és Victor Garber-t láthatjuk majd. A forgatókönyvet Mary Holland és Clea DuVall írta, utóbbi a rendezői feladatokat is ellátta.

A Happiest Season november 25-én debütál Amerikában, magyarországi premierje egyelőre nincsen.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás