promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Kiderült, mikor jön a Drága örökösök utolsó évada
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Szeptember 21-én indul az RTL Klub sorozata, a Drága örökösök utolsó évada, amiben ismét izgalmas fordulatok várhatók Ökörapáti lakóinak életében.

A Drága örökösök három évadon át óriási sikerrel futott az RTL Klub képernyőjén, szeptember 21-én, hétfőn este pedig érkezik a negyedik évad. Jó hír a sorozat rajongóinak, hogy szeptember 18., péntektől az RTL Most+-on már megnézhetik az évadnyitó epizódot, és a folytatásban is a közönségkedvenc sorozat összes része a televíziós premier előtt egy nappal már megtekinthető lesz az online platformon.

Az új évadban folytatódik a hajsza a felbecsülhetetlen kincs után, a Szappanos család tagjai pedig tovább bonyolítják a szálakat az örökség körül, miközben egyre közelebb kerülnek a feltételként kiszabott egy év végéhez. Az akciódúsnak ígérkező negyedik évad során eddig mindenki előtt titkolt részletek derülnek ki Kálmán bácsi múltjáról. Tibi nem adja fel a családja utáni nyomozást, és a család ellenségei is egyre közelebb kerülnek Ökörapátihoz.

Az örökösök mellett Ökörapáti többi lakójára is újabb kalandok várnak: Renátóék nagy utazásra készülnek, Olga új szövetségesekre talál, Józsi és Attila életét gyökerestül megváltoztatja a hazatérő Ibolya. Mónika és Nándi kapcsolata új szintre kerül, Tomika tovább kergeti a szerelmet, Kristóf és Panna elszakadása nehézségekbe ütközik, Subicz küzd a polgármesteri cím megtartásáért, Mihály végre a sarkára áll, Lali, Stefi és Kata szerelmi négyszöge pedig ismét meglepetéseket tartogat.

Szeptember 21-től a Drága örökösök epizódjai audio-narrációval is rendelkeznek majd.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás