promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Hagrid is feltűnik a Legendás állatok folytatásában?
Borítókép:  Robbie Coltrane, mint Hagrid a Harry Potter-szériában / 1492 Pictures / Heyday Films / Collection ChristopheL via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Nagyon úgy néz ki, hogy az aranyszívű óriás, Hagrid is szerepelni fog a Harry Potter világában játszódó Legendás állatok harmadik részében, szóval örülhetnek a rajongók.

A J.K. Rowling által megálmodott Harry Potter-filmek számítanak minden idők egyik legsikeresebb sorozatának, így nem véletlen, hogy az írónő és a stúdió is úgy gondolták, hogy kell még a nézőknek ebből a varázslatos világból. Éppen ezért született meg 2016-ban egy fiktív tankönyv alapján a Legendás állatok-széria, aminek már két része is kijött Eddie Redmayne, Johnny Depp, Jude Law, Ezra Miller, Katherine Waterston és Dan Fogler főszereplésével.

Idén jött volna a Legendás állatok várva várt harmadik része, de többek között a koronavírus-járvány miatt sajnos elcsúsztatták a bemutatót, viszont ez egyáltalán nem állította meg az ilyenkor megszokott pletykákat. A MovieWeb most arról ír, hogy az egyik színész elég sejtelmesen reagált, mikor megkérdezték tőle, hogy igaz-e az egyik szóbeszéd – ettől pedig valószínűleg nagyon boldogok lesznek a rajongók..

Dan Fogler szerint simán lehetséges, hogy a közönségkedvenc óriás, Hagrid karaktere is szerepelni fog a következő Legendás állatok filmben.

Elvileg az 1940-es évek elején járt Hagrid a Roxfortba, szóval tényleg van rá esély, hogy felbukkan a pár évvel előtte játszódó széria folytatásában, de persze még fiatal diákként. Így sajnos nem sok esély van rá, hogy az eddig őt alakító Robbie Coltrane fogja ismét megtestesíteni, de ettől függetlenül biztos, hogy jó lesz majd újra látni a figurát, ha igaznak bizonyul a dolog.

A Legendás állatok eddig cím nélküli harmadik epizódja jelen állás szerint 2021. november 12-én érkezik a mozikba, és valószínűleg tele lesz majd meglepetéssel.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás