Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Disney-filmhez készít zenét a Metallica

Disney-filmhez készít zenét a Metallica

Zene, Film & Kultúra

Disney-filmhez készít zenét a Metallica

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 14:34

Hihetetlen, de úgy tűnik, hogy a Dwayne Johnson főszereplésével érkező Dzsungeltúra című Disney-produkciónak sikerült elcsábítania a legendás Metallicát, hogy részt vegyenek a film zenéjének elkészítésében.

Alapból valószínűleg nem sokan kötnék össze fejben az ártatlan Disney-filmeket, és a Metallica kőkemény zenéjét, de most igazi csoda történt, ugyanis a MovieWeb arról ír, hogy a jövő nyáron érkező Dzsungeltúra segítségül hívta az ikonikus bandát, hogy a 8 Oscar-díjra jelölt James Newton Howarddal közösen csinálják meg az alkotás zenéjét – ez pedig biztos, hogy sokak számára meglepő, de kiderült, hogy igazából nem is annyira az.

A Metallica dobosa, Lars Ulrich elárulta, hogy a feleségével együtt nagy Disney-rajongók, a gigastúdió egyik fejese, Sean Bailey pedig egyenesen imádja a zenekart, szóval egy ideje már pezsgett köztük a levegő, csak vártak a megfelelő alkalomra a közös munkához. Ez pedig most jött el, hiszen a Dzsungeltúra rendezőjének, Jaume Collet-Serrának is nagyon közel áll a szívéhez a banda muzsikája, így végre összejött a dolog.

Dwayne Johnson és Emily Blunt Dzsungeltúra című közös filmje igazából arról szól, amit a cím is sugall: hőseink egy hajótúrára mennek a dzsungelbe, miközben vérszomjas állatok, és egyéb ádáz dolgok veszélyeztetik az életüket – de persze nem komolyan, hiszen a Disneyről van szó.

Pontos információkat még nem igazán árulhattak el arról, hogy pontosan mekkora szerepe lesz a Metallicának a mű zenéjében, de 2021. július 29-én biztosan kiderül majd, amikor mozikba kerül a Dzsungeltúra.

Borítókép: GEORG HOCHMUTH / APA / AFP