Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Poirot visszatér: megérkezett a Halál a Níluson szinkronos előzetese

Poirot visszatér: megérkezett a Halál a Níluson szinkronos előzetese

Zene, Film & Kultúra

Poirot visszatér: megérkezett a Halál a Níluson szinkronos előzetese

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 06:36

Végre magyar nyelven is megnézhetjük, hogy a Poirot-ként tündöklő Kenneth Branagh mit alkotott Gal Gadot és Armie Hammer főszereplésével Agatha Christie klasszikus regényéből.

Kenneth Branagh Shakespeare művei után úgy néz ki, hogy Agatha Christie történeteibe is belezúgott, ugyanis 2017-ben megcsinálta a Gyilkosság az Orient expresszen című csavaros filmet, amiben ő maga alakította a legendás Hercule Poirot-t. Az alkotás nagy siker lett, ezért a stúdió szerencsére megengedte neki, hogy tovább folytassa a munkát, így hamarosan itthon is műsorra tűzik a várva várt folytatást.

Gal Gadot (Wonder Woman), Armie Hammer (Szólíts a neveden), Rose Leslie (Trónok harca), Emma Mackey (Szexoktatás), Letitia Wright (Fekete Párduc) és többek között Annette Bening (Amerikai szépség) lesznek a Kenneth Branagh által rendezett Halál a Níluson szereplői, szóval a stúdió most sem bízta a véletlenre a dolgot, így megint láthatunk pár igazán tehetséges színészt.

Egy új generáció is megismerkedhet Poirot elképesztő kalandjaival, és természetesen ebben a filmben is lesz rejtély, akció, humor és persze izgalom. A rendező már az előző résszel is bebizonyította, hogy remekül megy ez neki, így jó eséllyel legalább annyira minőségi lesz az új rész is, hiszen rengetegen kíváncsiak már rá, és valószínűleg ügyelt arra a sztár, hogy ne okozzon csalódást.

A Halál a Níluson jelen állás szerint október 22-én érkezik a hazai mozikba, és itt lehet megnézni az első, magyar nyelvű előzetesét:

Borítókép: Kenneth Branagh a Halál a Níluson című filmben / youtube.com (screenshot)