promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Enola Holmes-előzetes: Sherlock kishúga akcióba lendül
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Előzetest kapott a Netflixre érkező, Millie Bobby Brown és Henry Cavill főszereplésével készült Enola Holmes.

Sir Arthur Conan Doyle legendás mesterdetektíve, Sherlock Holmes már számtalan filmes és sorozatos feldogozást kapott: ha csak az elmúlt tíz évre tekintünk vissza, ott van Guy Ritchie adaptációja, amiben Robert Downey Jr. játssza a karaktert, és aminek hamarosan végre elkészülhet a harmadik része is, a Benedict Cumberbatch és Martin Freeman főszereplésével készült, négy évadot megélt Sherlock, a Mr. Holmes, amiben Ian McKellen formálta meg a már idős detektívet, Etan Cohen elég silány vígjátéka, a Holmes és Watson, no meg a 2018-as animációs film, a Sherlock Gnomes.

Arra viszont még sohasem volt példa, hogy a Doyle és Nancy Springer bestseller könyvsorozatának, Az Enola Holmes rejtélyek figurái keveredtek volna egy filmben. Éppen ezért az Enola Holmes a Netflix egyik legjobban várt őszi premierje, amihez nemrég kaptunk egy előzetest is.

A történet szerint Sherlock (Henry Cavill) és Mycroft (Sam Claflin) húga, Enola Holmes (Millie Bobby Brown) az eltűnt édesanyjuk (Helena Bonham Carter) keresésére indul. A nyomozás során a lány remek detektívvé válik, oly mértékben, hogy még a saját bátyját is lekörözi, és egy rendkívül veszélyes összeesküvést is sikerül lelepleznie.

Az Enola Holmes előzetese egy Guy Ritchie-filmekre jellemző hangulatot sugároz, és a képsorokat nézve joggal reménykedhetünk egy kivételes, és élvezetes Sherlock Holmes-adaptációban.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás