promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Szinetár Dóra 27 év után búcsúzik – fotók
Borítókép:  fidelio.hu
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Lezárul egy nagyon hosszú korszak a művésznő életében, aki 27 év után int búcsút az Operettszínháznak.

Szinetár Dóra nagyon színes karriert tudhat maga mögött. Volt ő szabadúszó az évek alatt, járt a Szigligeti Színházban, de az igazi otthona a Budapesti Operettszínház volt. Itt is akadt kihagyás, de akkor is úgy kell nézni, hogy 27 évig volt a társulat tagja.

„Ma valami véget ért. Nagyon sok mindent tudnék most írni, de inkább beszéljenek a képek. (Az a 10, amit az INSTA enged egy poszthoz.) Talán objektívebbek, mint az emlékeim, és főleg arról szólnak, ami a lényeg volt. Az előadásokról, amiket szerettem. Ami nem látszik rajtuk, az maradjon az én – a mi – emlékünk. Azoké, akik ott voltunk ez alatt a 27 év alatt, amióta egy rövid megszakítással folyamatosan játszottam az először Fővárosi, majd Budapesti Operettszínházban”

– írta a posztjában az énekesnő, aki igyekezett kiválogatni a legkedvesebb fotókat a szerepeiből.

Gyakorlatilag felsorolni is sok, hogy miben láthatták a nézők az évek során:

Muzsika Hangjai, Anna Karenina, Miss Saigon, Valahol Európában, Egy bolond százat csinál, Annie, Funny Girl, West Side Story, Szépség és a Szörnyeteg, Mozart, Rómeó és Júlia, Helló! Igen?, Rebecca, Koldusopera, Én és a kisöcsém, Lady Budapest, Ének az esőben, Levelek Otthonról.

„Ma lezártam egy fontos szakaszt, bár teljesen nem szerettem volna, de az új vezetés döntése értelmében – az eredeti megállapodásunktól eltérően – a Rebecca és a Levelek Otthonról produkciókban sem találkozhatunk mostantól. Persze, az élet hosszú, a sors pedig huncut, úgyhogy... majd meglátjuk...”

– tette hozzá Dóra, aki innentől a Thália Színház büszke tagja. Igazából nem kell messzire mennie, mivel a szemközti épületben lesz.

A színésznő már nagyon várja az új kezdetet, na meg a rajongókat, akiknek a Tháliába kell innentől jegyet váltaniuk, ha látni szeretnék őt.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás