promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Álarcos énekes: „Dobd ki a cickót, a többit intézzük!”
Borítókép:  RTL Klub
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Hargitai Bea rögtön szexi dekoltázzsal kezdi az Álarcos énekes új évadát, amit Sebestyén Balázs szóvá is tesz a műsor reklámjában.

Szeptember 6-án, vasárnap este indul az Álarcos énekes új évada, amiben Hargitai Bea váltja Dancsó Pétert a Nyomozók páholyában. A modell már az első szériában is részt vett, mint az Alien-maszk mögött megbúvó versenyző, ám a második adásban ki is esett.

Hogy Nyomozóként jobban fog-e teljesíteni, az majd idővel ki fog derülni, de egy biztos: a műsor után tele lesz a média a melleivel.

Hargitai Bea ugyanis rögtön egy szexi dekoltázst villantó ruhával indítja az Álarcos énekes új évadát, amit Nyomozótársai szóvá is tesznek.

„Dobd ki a cickót, a többit intézzük!”

- fogalmaz Sebestyén Balázs az első adás reklámvideójában.

A 2. évadban is rengeteg gyönyörűen kivitelezett jelmezt láthatunk: eddig hat álarcot mutattak meg a műsor készítői az Álarcos énekes weboldalán: a Kakast, a Kaktuszt, az Egeret, a Röfit, a Bikát, és a Cicát.

Akik viszont figyelmesen nézték az első adás kedvcsinálóját, további négy jelmezt kiszúrhattak. Egy Béka, egy Dínó, egy Tigris, és egy Majom is lesz az új évadban.

Az Álarcos énekes 2. évadának első adása szeptember 6-án, vasárnap este 19 órától lesz látható az RTL Klubon.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás