Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Álarcos énekes: „Dobd ki a cickót, a többit intézzük!”

Álarcos énekes: „Dobd ki a cickót, a többit intézzük!”

Zene, Film & Kultúra

Álarcos énekes: „Dobd ki a cickót, a többit intézzük!”

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 10:10

Hargitai Bea rögtön szexi dekoltázzsal kezdi az Álarcos énekes új évadát, amit Sebestyén Balázs szóvá is tesz a műsor reklámjában.

Szeptember 6-án, vasárnap este indul az Álarcos énekes új évada, amiben Hargitai Bea váltja Dancsó Pétert a Nyomozók páholyában. A modell már az első szériában is részt vett, mint az Alien-maszk mögött megbúvó versenyző, ám a második adásban ki is esett.

Hogy Nyomozóként jobban fog-e teljesíteni, az majd idővel ki fog derülni, de egy biztos: a műsor után tele lesz a média a melleivel.

Hargitai Bea ugyanis rögtön egy szexi dekoltázst villantó ruhával indítja az Álarcos énekes új évadát, amit Nyomozótársai szóvá is tesznek.

„Dobd ki a cickót, a többit intézzük!”

- fogalmaz Sebestyén Balázs az első adás reklámvideójában.

A 2. évadban is rengeteg gyönyörűen kivitelezett jelmezt láthatunk: eddig hat álarcot mutattak meg a műsor készítői az Álarcos énekes weboldalán: a Kakast, a Kaktuszt, az Egeret, a Röfit, a Bikát, és a Cicát.

Akik viszont figyelmesen nézték az első adás kedvcsinálóját, további négy jelmezt kiszúrhattak. Egy Béka, egy Dínó, egy Tigris, és egy Majom is lesz az új évadban.

Az Álarcos énekes 2. évadának első adása szeptember 6-án, vasárnap este 19 órától lesz látható az RTL Klubon.

Borítókép: RTL Klub