promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Animációs film készül az X-aktákból
Borítókép:  Gillian Anderson és David Duchovny. Forrás: AFP.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Animációs film készül az X-akták című sorozat nyomán. Az X-Files: Albuquerque című produkciót a Fox televízió rendelte meg – írja a Variety.

Az animációs filmben, amelynek műfaját komédiaként jelölték meg, egy csapat ügynök olyan X-aktás ügyeken dolgozik, amelyek Mulder és Scully számára nem tűnnek izgalmasnak.

A Fox produkciójában készülő film animációját a Bento Box stúdió készíti. Chris Carter, az X-akták sorozat alkotója ezúttal executive producerként működik közre Gabe Rotterrel együtt. Gillian Anderson és David Duchovny, a filmsorozat sztárjai azonban ezúttal nem szerepelnek.

A kilencvenes évekbeli X-akták tévésorozat eredetileg kilenc évadot ért meg, és két játékfilm is született belőle. A sci-fi-szériában és a filmekben Duchovny és Anderson természetfeletti és földönkívüliekkel kapcsolatos ügyeket kivizsgáló különleges ügynököket alakítottak. A Fox 2016-tól még további két évaddal bővítette a szériát, de ezt követően Anderson bejelentette, hogy többé nem akarja eljátszani Scullyt – írja összefoglalójában a távirati iroda.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás