promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megérkezett a Little Big legújabb őrülete: Tacos
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az orosz rave csapatot nem igazán kell bemutatni senkinek. Megérkezett a legújabb klipjük, a Tacos.

Napjaink egyik legfurább és egyben legmenőbb zenekara, a pop-rave zenét játszó Little Big az utóbbi években letarolta mindent, ami az útjukba került. Először mindenki bizarrnak gondolta a projektet, de amikor látták, hogy milyen bulikat tudnak összehozni élőben is, akkor már eldőlt, hogy komolyan kell őket venni.

A banda a „Skibidi” című megahittel vált ismertté – 23 millió lejátszást szereztek a klipnek mindössze egyetlen hét alatt – azóta pedig sorra jelentkeznek jobbnál jobb slágerekkel. Legutóbb megjelent „Hypnodancer” napokon belül tarolta le a játszási listákat, és szintén közönségkedvenc lett az „UNO” is, amivel elsöprő győzelmet arattak az idei Eurovíziós Dalfesztivál orosz selejtezőjében, így ők képviselték volna Oroszországot a dalversenyen, amit azóta a világjárványra való tekintettel elhalasztottak.

Az Ilya Prusikin vezette orosz csapat legújabb trackje, a „Tacos” minden várakozásunkat felülmúlta: a formációra jellemző pop és rave stílusjegyek ötvözete egy zseniális, fülbemászó felvételben teljesedik ki. Természetesen szokás szerint egy abszurd klip is készült az újdonsághoz. Induljon is az igazi Little Big őrület!

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás