promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Ez lett volna, ha Zack Snyder rendezte volna a Végtelen háborút és a Végjátékot – videó
Borítókép:  IMDb
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Gugga Leunnam elgondolkozott rajta, hogy mi lett volna, ha Zack Snyder rendezte volna a Végtelen háborút és a Végjátékot, és Az Igazság Ligája mintájára megalkotta a két film előzetesét.

Egyre több videót látni a YouTube-on, amiben egy film előzetese egy másik stílusában van elkészítve, de az egyik legfelkapottabb és legtöbbször átdolgozott a Bosszúállók: Végjáték stáblistája volt Alan Silvestri Portals című soundtrackjével – ha beírjuk a keresőbe, máris számtalan ilyen videót dob fel a YouTube, többek között Harry Pottert, Star Warst, és Trónok harcát is.

A DC FanDome-on debütált Zack Snyder's Justice League előzetese is megihletett néhány embert, köztük Gugga Leunnam-ot, aki elgondolkozott rajta, hogy mi lett volna, ha a rendező dirigálta volna a Marvel Moziverzum két grandiózus darabját, és elkészítette az előzetesüket Az Igazság Ligája rendezői változatának kedvcsinálójában is hallható Leonard Cohen-féle Hallelujah felhasználásával.

A végeredmény elsőre furcsának hathat, hiszen annyira megszoktuk már a Bosszúállók előzeteseinek eredeti zenei aláfestését, de kétségkívül brutálisan hangulatosra, már-már könnyfakasztóra sikerült.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás