Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Gerald Butler a biztos halál elől menekül a Greenland előzetesében

Gerald Butler a biztos halál elől menekül a Greenland előzetesében

Zene, Film & Kultúra

Gerald Butler a biztos halál elől menekül a Greenland előzetesében

Zene, Film & Kultúra

Helmeczi Benjamin 18:01

Szinkronos előzetest kapott a Gerard Butler és Morena Baccarin főszereplésével készült Greenland – Az utolsó menedék című film.

2020 sem múlhat el apokaliptikus film nélkül, hiszen a Greenland – Az utolsó menedék már szeptemberben berobban a mozikba. Ebben a filmben Gerard Butler ismét együtt dolgozott a nagy sikerű Támadás a Fehér Ház ellen széria 3. részének rendezőjével, hogy egy rendkívül látványos, minden pillanatában izgalmas katasztrófafilmmel nyűgözzék le a nézőket.

A történet szerint egy hatalmas méretű meteor közelít a Föld felé, amely az emberiség teljes pusztulását okozhatja. A totális káosz, és tömeges pánik közepette John Garrity (Gerard Butler) is menekülésre kényszerül családjával. Az elszánt férfi csak egy dolgot akar: biztonságban tudni feleségét és kisfiát. A végzetes, apokaliptikus katasztrófa árnyékában Garrity bármire képes, hogy eljutassa szeretteit a Föld utolsó, védelmet nyújtó menedékére.

Az izgalmas fordulatokban bővelkedő akció-thriller további szerepeiben Morena Baccarin (Deadpool), Scott Glenn (A bárányok hallgatnak, Lánglovagok), és Roger Dale Floyd (Álom doktor) lesz látható.

A Greenland – Az utolsó menedék a Freeman Film forgalmazásában, szeptember 24-én debütál a hazai mozikban. A szinkronos előzetest alább nézhetitek meg.

Borítókép: IMDb