promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Paris Hiltont folyamatosan kínozták egy bentlakásos iskolásban
Borítókép:  Mike Coppola / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A Hilton család élete a fényűzés mellett azért nem annyira fényes, mint amilyennek látszik.

Nem olyan rég látott napvilágot Paris Hilton dokumentumfilmjének előzetese, a „This Is Paris”, ami a celeb magánéletébe enged majd bepillantást. Ha Paris van a sajtó középpontjában, akkor általában a botrányairól szeretnek írni, de most olyan arcát láthatjuk ebben az alkotásban, amit eddig nem. Remélhetőleg tényleg nem valami hatásvadász dologról lesz szó műkönnyekkel keverve.

Az biztos, hogy megrázó dolgokkal is fogunk találkozni, mint például azzal a sztorival, amikor Paris bentlakásos iskolába került 1998-ban. A celeb igazi kis lázadó volt, imádott kiszökni a klubokba, nem tűrte a korlátokat, és a szülei be akarták törni a lányukat, ezért elküldték a Utah-ban található Provo Canyon Schoolba. Ez már akkor is egy elég hátborzongató bentlakásos suli hírében állt, de a falak között még keményebb dolgok folytak.

„Az ott dolgozók sokkolóan bántak velünk. Az ébredéstől kezdve a lefekvésig folyamatosan ordítottak velem. Egyértelműen az volt a cél, hogy megtörjenek minket. Fizikai bántalmazásban is volt részünk, mivel olykor ütöttek és fojtogattak minket. Belénk akarták kódolni a félelmet, hogy mindenképpen szót fogadjunk”

– mesélte a People magazinnak Hilton, akinek a sztorijából egy erős thriller is lehetne a gonosz bentlakásos iskoláról.

Sokan gondolhatnák úgy, hogy Paris csak kamuzik, hogy sztorit generáljon ebből az egészből, de a Provo Canyon School szörnyűségeit több egykori lakó is megerősítette. Volt magánzárka is, ahová akár 20 órára is lekötözték a gyerekeket.

Paris 11 hónapig volt ott, a külvilágtól pedig annyira el volt zárva mindenki, hogy nem is beszélhetett velük rendesen.

„Kicsavarták a kezünkből a telefont, összetépték a leveleket, amiket írtunk. Az ott dolgozók csak annyit mondtak a szülőknek, hogy a gyerekek hazudnak, úgyse fog nekünk hinni senki”

– tette hozzá a celeb, aki idáig nem is mert beszélni a dologról.

Az iskolában 2000 óta van új vezetés, így a régebbi időszakról nem tudnak nyilatkozni. A This Is Paris szeptember 14-én debütál a YouTube-on.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás