Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Mégis lesz idén Halott Pénz koncert, és rögtön három

Mégis lesz idén Halott Pénz koncert, és rögtön három

Zene, Film & Kultúra

Mégis lesz idén Halott Pénz koncert, és rögtön három

Zene, Film & Kultúra

Toronicza Péter 13:03

Marsalkó Dávid és a csapat háromszor is fellépnek a fővárosban.

Mint sokan tudjátok, nincsen enyhítés a járványhelyzet miatt, így továbbra sem lehet az 500 főnél nagyobb zenés és táncos rendezvényeket  megtartani. Szeptemberben lett volna egy Halott Pénz buli a Budapest Parkban, amit 2021. június 18-ára tettek át. A már megvásárolt jegyek automatikusan érvényesek lesznek az új dátumra. Akinek mégse lenne jó az új időpont, és nem váltja vissza a jegyét, az 50 százalékban a zenekart, 50 százalékban pedig a Budapest Parkot támogatja ezzel.

A járvány főleg azokat a zenekarokat sújtja, akik nagy rajongóbázissal rendelkeznek. Ők ugyebár nagyobb stábbal, komolyabb technikával is dolgoznak. Nekik nem igazán kifizetődő 500 főnél kisebb koncerteket tartani.

Eddig úgy volt, hogy erre az évre már nem lesz több Halott Pénz koncert, azonban a csapat októberben mégis fellép az A38 hajón, ráadásul háromszor. Így tudtok megoldani, hogy a rajongók egy része ki legyen elégítve, és ők is színpadra állhassanak.

A jegyár egységesen 5000 ezer forint, és nem árt hamar lecsapni rá, mivel a jegyértékesítés mától elindult, és a létszámstop miatt nincsen belőlük sok.

„Amit fontos tudni: Ebben az évben biztosan nem lesz több Halott Pénz koncert. Álló lesz és limitált, 500 főben maximalizálva koncertenként”

– jelentette ki a zenekar.

A koncerteket 2020. október 28-án, 29-én, és 30-án tartják. Az eseményt ide kattintva találjátok.

Borítókép: Furesz Zsolt Photography