Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Megható videóval ünnepelte Dwayne Johnson az első házassági évfordulóját

Megható videóval ünnepelte Dwayne Johnson az első házassági évfordulóját

Zene, Film & Kultúra

Megható videóval ünnepelte Dwayne Johnson az első házassági évfordulóját

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 21:21

Már egy éve él boldog házasságban Dwayne Johnson és Lauren Hashian, akik most egy igazán bensőséges videóval lepték meg a rajongókat.

2006-ban, a Gyerekjáték című vígjáték munkálatai során ismerkedett meg Dwayne Johnson és a zenei világban jártas Lauren Hashian, majd egy évvel később hivatalosan is összejöttek. 2015-ben megszületett első közös gyermekük, Jasmine, akit 2018-ban Tiana Gia követett, és végül tavaly augusztusban házasodtak össze egy szűk, csodaszép családi ceremónia keretein belül.

Dwayne Johnson felesége alapból egy tehetséges énekes és dalszerző, így az esküvő napján egy kellemes, szerelmes dallal lepte meg a sztárt, amit most meg is osztottak a világgal egy olyan videó kíséretében, ami megmutatja, hogy milyen is volt számukra egy évvel ezelőtt a nagy nap.

A „Step Into A Love Like This” egy igazán romantikus kis zene, amiben Lauren Hashian gyönyörű dolgokat mond a kapcsolatukról, és a cuki kislányaikat is megemlíti benne. A hozzá készült videón pedig jól megfigyelhető, hogy milyen boldogok együtt, és tényleg megtalálták egymásban az igazit, hiszen tisztán látszik Dwayne Johnson tekintetében a mélyről jövő érzelem – és valljuk be, annyira nem jó színész, hogy ezt megjátssza.

Itt lehet megtekinteni az esküvői videót, a dal pedig már elérhető Spotify-on is:

Borítókép: Dwayne Johnson és Lauren Hashian / Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP