Keresés

Elérhetőségek

Központi e-mail cím
info [kukac] promotions.hu

Szerkesztőségi e-mail cím
szerk [kukac] promotions.hu

Ügyvezető
maxi@promotions.hu

Programok beküldése
programok@promotions.hu

Miley Cyrus ismét Hannah Montana bőrébe bújna

Miley Cyrus ismét Hannah Montana bőrébe bújna

Zene, Film & Kultúra

Miley Cyrus ismét Hannah Montana bőrébe bújna

Zene, Film & Kultúra

Baranyecz János 19:19

Hiába komolyodott meg az utóbbi időszakban Miley Cyrus, most úgy tűnik, hogy mégis szívesen visszatérne egy sorozatban Hannah Montanaként.

2006-2011 között ment a Disney Hannah Montana című sorozata, amiben az akkor még példás életet élő Miley Cyrus alakította az átlagos tinilányt, aki esténként parókát húzott, és popsztárrá változott. Rengetegen imádták az alkotást, amitől világhírű lett az énekesnő, majd jött egy botrányokkal teli időszak, de most állítólag megtalálta a lelki békéjét – ennek hatására az is eszébe jutott, hogy ismét feltűnik Hannah Montanaként.

„Még most is csomószor felveszem a parókát. Egy raktárban porosodik, de készen állok rá, hogy újra előkapjam... Majd ha úgy alakul. Mindenképpen szeretném valamikor feléleszteni őt. Kelleni fog neki egy nagy átalakulás, mert 2008-ban ragadt, szóval el kell mennünk majd shoppingolni Miss Montanaval. Amúgy igen, szeretnék megint sorozatot csinálni. Most ugyan elég nehéz lenne nekem az, hogy évekig be vagyok zárva egy díszletbe, de valamikor a jövőben benne lennék, és reményeim szerint rendeznék is”

– mesélte Miley Cyrus.

Ezek alapján a gyönyörű híresség több, mint nyitott a dologra, szóval a közönség boldog lehet ettől, ráadásul még a rendezői székben is kipróbálná magát, ami azt jelenti, hogy tényleg komolyan gondolja a visszatérést, és egyáltalán nem akarja elhanyagolni a legnépszerűbb alakítását, Hannah Montanat.

Itt lehet megtekinteni egy rövidke részletet az interjúból, ahol elárulja ezzel kapcsolatos terveit:

Borítókép: Miley Cyrus a Hannah Montana idején / JOERG KOCH / DDP / ddp images/AFP