promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Megvan, hogy ki alakítja Diana hercegnőt A korona című sorozatban
Borítókép:  Diana hercegnő / via today.com
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Még a negyedik évadot sem mutatták be a Netflix A korona című sikerszériájából, de már most tudni, hogy ki lesz az ötödik, illetve hatodik szezon Diana hercegnője.

2016-ban indult a II. Erzsébet királynő, illetve a brit királyi család életén alapuló sorozat, ami szinte a kezdetektől fogva megmutatja az ismert történelmi pillanatok és politikai döntések hátterét. A korona hatalmas siker lett, és olyan remek színészeket vonultatott fel, mint például Olivia Colman, Claire Foy, Helena Bonham Carter vagy John Lithgow.

Elvileg még idén érkezik a negyedik évad, de közben bejelentették, hogy a hatodik lesz az utolsó, és most az is kiderült, hogy a rajongók legnagyobb örömére Diana hercegnő is helyet kapott benne, ráadásul A galaxis őrzői vol. 2., Az U.N.C.L.E. embere, Nyughatatlan özvegyek és a hamarosan érkező Tenet gyönyörű színésznője, Elizabeth Debicki fogja megtestesíteni őt.

„Rengeteg ember szívében él Diana hercegnő szellemisége, szavai és cselekedetei. Igazán megtisztelő, hogy csatlakozhatok ehhez a mesteri sorozathoz, ami már az első epizód óta elvarázsol engem”

– mesélte Elizabeth Debicki.

Az eddigi munkái alapján remekül választottak a készítők, ráadásul az utolsó két évadban feltűnik még mellette Fülöp herceg szerepében Jonathan Pryce, illetve II. Erzsébetként a Harry Potter-szériából ismert Imelda Staunton, szóval most sem fogunk hiányt szenvedni a tehetséges színészekben.

Elizabeth Debicki:

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás