promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Változások a lottósorsolásnál
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Megújul a SzerencseSzombat című műsor. Harsányi Levente és Lola mellé csatlakozik Mák Kata és Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie.

Megújult műsorvezető-csapattal folytatódik augusztus 22-én a Szerencseszombat – írja közleményében az MTVA. Harsányi Levente és Lola mellé csatlakozik Mák Kata és Fehérvári Gábor Alfréd, azaz Freddie. Az új műsorvezetők érkezése azt is jelenti, hogy búcsúzik három jelenlegi házigazda: Kiss Orsolya, Kovács Áron és Marczali László.

„Megtiszteltetés számomra, hogy immár a SzerencseSzombat házigazdájaként is üdvözölhetem a Duna Televízió nézőit, akik láthattak már többek között A Dal-ban, illetve a közmédia délelőtti magazinjában a Család-barátban is.  Örömömre szolgál, hogy a csapat tagja lehetek, és miután minden kihívást nagyon szeretek, izgatottan várom a kezdést. A műsor mára több százezer néző szombat esti szórakozásának részévé vált, sokan közülük minden héten követik a sorsolásokat – így műsorvezető társaimmal szinte beköltözünk az otthonaikba” 

– fogalmazott az mtva.hu-nak Fehérvári Gábor Alfréd, Freddie.

Míg Mák Kata arról beszélt, hogy bár csak néhány hónap volt távol a műsortól, de boldog, hogy újra csatlakozhat a csapathoz.

„Izgatottan várom az új műsorvezetőkkel való közös munkát, de biztos vagyok abban, hogy gyorsan megtaláljuk a közös hangot, hiszen Lolát és Freddiet is hosszú ideje ismerem” 

– mondta.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás