promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
„Maga a csoda" – Törőcsik Mari állapotáról beszélt Bodrogi Gyula
Borítókép:  Kallos Bea/MTI
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Promotions
Megosztás
Másolás

„Maga a csoda, hogy Mari felépült, varázslat, hogy ilyen jó állapotban van megint" – mesélt Törőcsik Mari állapotáról Bodrogi Gyula. A háromszoros Kossuth-díjas színésznő már a színpadra készül.

A háromszoros Kossuth-, kétszeres Jászai Mari- és Balázs Béla-díjas színésznő, Törőcsik Mari még 2008-ban kapott agyvérzést azóta egészségi állapota hullámzóan alakul. Van, hogy jobban, hogy rosszabbul érzi magát. A Blikk a napokban megkereste Törőcsik Marit, hogy hogyléte felől érdeklődjön. Mint a színésznő elárulta, most kifejezetten jól van, gyűjti az erejét, ugyanis nagyon szeretne újra színpadon állni. Ahogy sokaknak, úgy a művésznő számára is nehéz volt a koronavírus-járvány szigorú szabályokkal teli időszaka: csak ápolójával, orvosával és gyógytornászával érintkezhetett.

Még volt férje, Bodrogi Gyula se találkozhatott vele, de, azért rendszeresen beszéltek.

„Pont a minap beszéltem Marival. Meg is jegyezte nekem, „Látod, mi mindig gondolunk egymásra!”. Ez így is igaz, mi már elválaszthatatlan szövetségesek vagyunk. Maga a csoda, hogy Mari felépült, varázslat, hogy ilyen jó állapotban van megint. Tudom, hogy sokat jelentene neki, ha újra színpadra állhatna, és mindegy is milyen icipici a szerep, három szónál nem is kell több szöveg, a lényeg, hogy felmehessen a színpadra, a közönség elé állhasson. Már a remény, hogy ez megtörténhet, nagy erőt ad neki – fogalmazott Bodrogi Gyula.

Törőcsik Mari ápolója a bulvárlapnak elárulta, a gyógyulás a rendszeres tornának és az egyik gyógyszer elhagyásának köszönhető. Míg a színésznő unokája, Járai Máté arról beszélt, reméli, hogy újra színpadon láthatja nagymamáját. 

„Mari mama olyan, mint a főnixmadár, amely a hamvaiból támad fel. Küzd, akar, és nagyon szeretne újra dolgozni. Most reménykedünk, hogy ez minél hamarabb sikerülhet is – mondta".

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás