promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Óriási öröm érte Bodrogi Gyulát
Borítókép:  femina
Színes
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

A nemzet színészét a mai napi boldogsággal tölti el ez az emlék.

[[adv]]

Gyerekkoromban rengeteg mesét és bábfilmet néztem, köztük a Süsü, a sárkányt is, amit a mai napig örömmel újranézek, ha találkozom vele a TV-ben. Néhány hónapja érkezett az örömhír, hogy Csukás István kultikus figurája hamarosan új epizódokkal tér vissza a képernyőkre, amit ugyanolyan bábtechnikával valósítanak meg, mint az eredeti 1976 és 1984 között futó mesesorozatban.

Az egyfejű hangját kölcsönző Bodrogi Gyula nemrég a Ripost-nak adott interjút, amiben elmondta, hogy bár több tucatnyi színházi- és filmbeli szerep van a háta mögött, a mai napig a legtöbben Süsüként azonosítják. Ez azonban egyáltalán nem zavarja a színészt, sőt, élete egyik legboldogabb emléke is ehhez kapcsolódik.

„Egy barátommal beszélgettem. Tőlem kb. két méterre egy nagymama állt egy kislánnyal a buszmegállóban. A kislány egyszer csak otthagyta a mamáját, hozzám szaladt, rám mutatott, és azt kiabálta: te vagy a Süsü. Ezt amíg élek, sose felejtem el.”

- fogalmazott a nemzet színésze.

Bodrogi korábban azt mondta, nem gondolta volna, hogy egyszer még újra Süsü hangját adhatja, de bízik benne, hogy az új epizódok is sikeresek lesznek, és örömmel vállalta a felkérést.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás