promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
A Tök alsó sztárja, Rob Schneider visszatért a stand-up comedyhez
Borítókép:  Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids / via netflixlovers.it
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Rob Schneider rengeteg vígjátékban bizonyította tehetségét, de azt kevesen tudják róla itthon, hogy sokáig stand-up komikus volt. Most készített egy különkiadást a Netflix számára, amiben családjáról, házasságáról és különböző perverzióiról mesél – ráadásul félelem nélkül.

Sokáig volt barátja, Adam Sandler árnyékában Rob Schneider, aztán jöttek a saját komédiái, mint például a Tök alsó, és magának is nevet szerzett az egyszerű, agyatlan filmek világában. A híresség idén lett 56 éves, ezért most fogta magát, és megcsinálta az Asian Momma, Mexican Kids című stand-up műsorát, hogy elmondhassa: milyen is az élete ilyen idősen.

Kiderült, hogy Rob Schneider humora nagyjából 20 évvel ezelőtt megállt, és nem fejlődött semmit, csupán a témák lettek „öregebbek”, így teljesen lazán ontja magából a szexista, rasszista poénokat – és nehéz bevallani, de helyenként elég vicces, amiket mond.

Egy bizonyos szempontból tiszteletre méltó, hogy nem fél hangosan kimondani, amire gondol. Vszont úgy érezhetjük, hogy ez nála nem egy határozott, intelligens állásfoglalás a humor mai, elnyomott helyzetével kapcsolatban, hanem ő tényleg ilyen. Simán elmondja, hogy legszívesebben vadidegen női mellek közé nyomná az arcát, de persze nem teszi, mert nem szabad – mi meg legyünk emiatt büszkék rá.


Kép: Rob Schneider: Asian Momma, Mexican Kids / via readysteadycut.com

Persze a korosodás témáját egész jól, viccesen érinti, hiszen már azt is tudjuk róla, hogy nagyjából ugyanúgy lázba hozza őt pár sütemény, mint a szex. Lett egy egész visszafogott előadásmódja, ami jól áll neki, de az a baj, hogy még nem olyan bölcs, mint amilyennek hangzik. Tény, akad pár elég vicces pillanata az apaságról, a feleségével való kapcsolatáról, de valahogy mégis egy picit kellemetlenül érezzük magunkat a megtekintés közben.

Rob Schneider megmutatta, hogy hiába nem friss, okos vagy érdekes, amit mesél, azért néhány alkalommal még mindig meg tud nevettetni minket – bár kicsit bűntudatunk lesz utána...

A híresség ezek alapján nem tartozik a jobb stand-uposok közé, de legalább egy kicsit közelebbről is megismerhettük őt, és jó volt látni a lányával előadott közös duettjét, illetve azt is, hogy a végén bemutatja családját, akik szeretik, támogatják őt még az őket érintő, esetenként félresikerült poénok után is.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás