promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Visszatér az Álarcos énekes, ám az egyik Nyomozó távozik a műsorból
Borítókép:  az Álarcos énekes második évadának plakátja. Forrás: Facebook/Álarcos énekes.
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Az RTL Klub vezetői már július közepén bejelentették, hogy visszatér az Álarcos énekes, most már a pontos időpont is megvan.

2020 tavaszának egyik legnagyobb sikere volt az Álarcos énekes. A nemzetközi formátum Magyarországon sem okozott csalódást, sőt, egyenesen imádták a nézők. A sikersztori idén ősszel folytatódik, újabb titkokat, izgalmakat és számos meglepetést ígérve.

„Annyit már most elárulhatok, hogy vadonatúj álarcok lesznek, a vadonatúj sztárokon, akiknek a kiléte továbbra is a tévétörténelem legnagyobb titka”

nyilatkozta augusztus elején a műsor kreatív producere, Verebély Marcell.

Egyébként az RTL Klub úgy készült, hogy 2020 őszén újabb X-Faktor évadot indítanak, ám a koronavírus-járvány miatt ez nem volt kivitelezhető, így jött képbe az Álarcos énekes második évada.

A csatorna néhány órája közleményben jelentette be, hogy a műsor új évada szeptember 6-án indul, és a tévénézők vasárnap esténként találkozhatnak a sztárokkal. Érdekesség, hogy a TV2 egy héttel korábban indítja el a Sztárban sztárt.

A közleményből, hogy a show műsorvezetője továbbra is Istenes Bence lesz, illetve Nyomozóként visszatér Csobot Adél, Gáspár Laci, és Sebestyén Balázs. Ebből következik, hogy Dancsó Péter már nem szerepel az új évadban, ám az RTL Klub azt még nem árulta el, hogy ki ül be a helyére.

A csatorna bejelentéséből az is kiderül, hogy az első évadhoz képest több álarcos énekes fog szerepelni az őszi műsorban, ebből arra lehet következtetni, hogy az évad is hosszabb lesz.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás