promotions.hu
Sötét mód
Keresés
Menü megnyitás
Eddig kiadatlan felvétellel lepte meg a rajongókat a Linkin Park
Borítókép:  Linkin Park offical
Zene, Film & Kultúra
Kategória fejléc
Megosztás
Másolás

Eddig soha nem hallott dallal jelentette be a zenekar, hogy egy zseniális box-szettel újra kiadják a 20 éves Hybrid Theoryt! 

Gyakorlatilag egy egész generáció emlékszik az ikonikus zenekar két évtizeddel ezelőtt megjelent albumára, a Hybrid Theoryra. A lemez hihetetlenül gyorsan fogyott, világszerte mintegy 25 millió példányt adtak el belőle. Végül tizenegyszeres platina lett, a rádiók rommá játszották a dalokat, és a mai napig nincs 2000-es évek bulija legalább egy pár Linkin Park nóta nélkül.

A zenekar egy szempillantás alatt a kisebb klubok színpadáról a legnagyobb arénákig menetelt és hihetetlenül gyorsan a legnagyobb fesztiválok headlinerei között találták magát. Koncertjeikre pillanatok alatt kapkodták el a jegyeket, fiatalok millióinak álma volt élőben is hallani őket.

Magyarországon a 2017-es VOLT Fesztiválon léptek fel, amire már az esemény előtti hetekben lehetetlenség volt jegyet szerezni. Később kiderült, hogy milyen rengeteget számított, aki ott lehetett a rajongók közül.

A fesztiválkoncert egyike a zenekar utolsó fellépéseinek, mivel a Linkin Park énekese, Chester Bennington 2017. július 20-án elhunyt.

A 20 éves jubileum alkalmából a Linkin Park egy eddig kiadatlan, 1999-ben rögzített dallal kedveskedik, ami végül nem került fel az albumra. A „She Couldn’t” valóban visszaadja azt az igazi retró érzést és hangzást, amit olyan sokan imádnak.

A most bemutatott dal is egyike azon demóknak, amik az újrakiadáson helyet kaptak. A box-szettben összesen 80 dal, köztük 12 kiadatlan felvétel, 4 órányi videó, 3 teljes koncertfelvétel, és egy 80 oldalas könyv is helyet kapott, amelyben eddig soha nem látott fotókat publikálnak. A Hybrid Theory különleges kiadása október 9-én kerül a polcokra.

Hasonló tartalmak
Galéria - Van képünk hozzá
Színes
Tech & Tudomány
Helyi Hírek
Időjárás